Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
02:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

кримінальна сводка на 24 липня

кримінальна сводка на 24 липня
1. 20 липня п. р. близько 17.00 в одній із квартир по вул. Червоного казначейства без зовнішніх ознак насильницької смерті в стані гнильних змін знайдений труп чоловіка. Постраждалим виявився непрацюючий 33 - річний господар квартири на ім'я Ігор. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок травматичного шоку, чисельних переломів ребер та тупої травми грудної клітини. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Амур - Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська затриманий непрацюючий 20 - річний місцевий мешканець на ім'я Кирило. 17 липня п. р. близько 23.30, зловмисник, перебуваючи в гостях у постраждалого під час раптово виниклої сварки руками та ногами наніс чоловікові смертельні удари. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур - Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена карна справа за ст. 121 ч. 2 КК України. За навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

2. 22 липня п. р. близько 22.00 в одній із квартир по вул. 40 років Перемоги без зовнішніх ознак насильницької смерті виявлений труп 71 - річного господаря квартир на ім'я Юрій. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та крововиливу під оболонку головного мозку. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Дніпродзержинського міського управління затриманий раніше засуджений, непрацюючий 39 - річний син пенсіонера на ім'я Віталій, який спільно мешкав з батьком. 22 липня п. р. близько 12.30 після спільного розпиття спиртних напоїв та виниклої сварки за місцем мешкання, син рукою наніс батькові смертельні удари. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління порушена карна справа за ст. 115 КК України. За навмисне вбивство зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

3. 23 липня п. р. близько 19.37 до чергової частини УМВС України в Дніпропетровській області від чергового Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська надійшло повідомлення, що 23 липня при проведенні санкціонованого обшуку співробітниками карного розшуку Дніпропетровського міського управління спільно із співробітниками карного розшуку Кіровського райвідділу міліції в одному з будинків на присадибній ділянці, що розташований у Жовтневому районі, у непрацюючого 45 - річного господаря домівки на ім'я Юрій було вилучено 4 металевих колби зі ртуттю. Приблизна загальна вага колб становить 1,5 кг. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

4. 23 липня п. р. близько 16.20, в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Довгинцівського райвідділу міліції м. Кривий Ріг біля одного з будинків по вул. Дніпропетровське шосе у непрацюючого 37 - річного місцевого мешканця на ім'я Юрій було вилучено 1 кг наркотичної речовини "Маріхуана" . Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


fhxb  (24.07.08 20:22): а мне все время кажется,что когда пишут эти сводки-просто меняют имена ,а сюжет вседа один и тот же-труп ,совместное распитие, в ходе возникшей ссоры ....и т.д. Відповісти | З цитатою
Атаман Бурнаш  (24.07.08 17:55): Абакан, прежде чем кого-то грамоте учить, взляните сначала на себя:"Блин авторы вы хоть перечитывайте, что вылаживаете?", не "вылаживаете", а выкладываете!!! Відповісти | З цитатою
Abakan  (24.07.08 16:00): Блин авторы вы хоть перечитывайте, что вылаживаете? Хоть первое предложение: "1. 20 июля с. г. близко 17.00...". "Близко 17.00" это как? Відповісти | З цитатою
и Я  (24.07.08 14:46): ГГ я тоже так подумал;) Відповісти | З цитатою
ya  (24.07.08 13:15): да... видимо не Юрьев день был.... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті