Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській поліції підбили підсумки операції «Нерест-2016»

|«« «« »» »»|

Операція «Нерест» тривала на Дніпропетровщині з 1 квітня по 10 червня, на території Каховського водосховища – до 18 червня.

Про результати операції на прес-конференції у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області розповів старший інспектор відділення поліції в річковому порту "Амур-Гавань" Дніпропетровського ВП Дмитро Чорнодуб.

Перед початком операції було заплановано ряд профілактичних заходів, направлених на боротьбу з браконьєрством в р. Дніпро та притоках. Заходи були організовані та проведені спільно з представниками громадських організацій, Українським товариством мисливців і рибалок, рибною та екологічною інспекцією.

За підсумками операції «Нерест» на Дніпропетровщині було виявлено та зафіксовано 184 факти порушення правил рибальства, за якими складено 158 адміністративних протоколів за статтями 85 та 88 КУпАП України.

Також в період проведення операції було відкрито 9 кримінальних проваджень за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом), більша частина яких була надіслана до суду з обвинувальними актами. У правопорушників вилучено 42 знаряддя незаконного вилову рибу, у тому числі 8 човнів, 111 сіток, 20 інших знарядь вилову риби. Також вилучено 638 кг свіжовиловленої риби та 23 кг раків.

Поліцейський висловив слова вдячності громадянам, які неодноразово повідомляли на лінію «102» про браконьєрів, які ловили рибу в період заборони.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанин  (23.06.16 14:38): От рыбальского моста до озера Ленина, вдоль берега в три ряда стояли сетки местных, которые ежедневно их трусили:) в данном районе две рыб.инспекции...и что. И это из года в год. При этом этот участок является заповедником. Відповісти | З цитатою
Да уж  (22.06.16 20:56): Ухи наелись до отвала в смысле по горло). Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті