Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які заходи відбудуться до Дня молоді в Кам'янському

Які заходи відбудуться до Дня молоді в Кам'янському

Затверджено робочий план заходів щодо організації та проведення в місті заходів з нагоди Дня молоді. Про це повідомили в департаменті молоді та спорту міської ради.

24 червня у будівлі міської ради відбудеться урочиста зустріч міського голови з кращими представниками молоді міста. Цього ж дня на Лівому березі відбудуться урочисте відкриття фонтану біля пам’ятника «Танк Т-34», відкриття лівобережного пляжу та патріотичний квест «Єдине місто – єдина країна».

Юнацький відділ центральної міської бібліотеки імені Т.Г.Шевченка проведе виїзну молодіжну зустріч членів книжкового клубу «На перехресті». У бібліотеках-філіалах будуть організовані книжкова тематична полиця «Майбутнє – це ми», виставка-діалог «Молодь 21 століття – за здоровий спосіб життя».

Музей історії міста долучиться до проведення Всеукраїнського кінофестивалю «Відкрита ніч». Також у музеї діятимуть виставки «Кам’яна могила. Реінкарнація», «Козак Мамай у просторі й часі», стаціонарна експозиція «Місто. Минуле та сучасне».

У День молоді, 26 червня, у міському парку культури та відпочинку відбудеться дитяча ігрова програма «Шоу мильних бульбашок», музичний фестиваль та вогняне шоу. Також у парку буде проведено міську соціально-профілактичну акцію «Молодь обирає здоров’я».

Конкурс дитячих малюнків, спортивні розваги, пісенний конкурс та святкова дискотека відбудуться в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей міської ради.

Для дітей, які перебувають на відпочинку у таборах із денним перебуванням, будуть проведені конкурсно-розважальні програми «Країна молоді», виховні години «Її величність – молодь України», «Гендерні права особистості». У бібліотеках закладів освіти буде організовано книжкові виставки з висвітлення питань державної політики щодо дітей та молоді.

Протягом червня кримінально-виконавчі інспекції міста проведуть профілактичну акцію «Правила і закони в твоєму житті».

Також з нагоди свята у місті відбудеться низка спортивних заходів: відкритий міський турнір із пауерліфтингу, першість зі спортивної акробатики, змагання зі стрітболу. Спортсмени міста візьмуть участь у Чемпіонатах України та області з веслування на байдарках і каное.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті