Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ОДА та волонтери влаштували свято для дітей з протитуберкульозного санаторію

|«« «« »» »»|

Лазерні бої, шоу від собак, які знаються на психологічній реабілітації, та солодкий стіл. ОДА разом з волонтерами організувала для дітей Дніпропетровського протитуберкульозного санаторію велике свято.

У захваті від незвичних розваг більше ста хлопчиків та дівчат. Поки малеча випробовує свої сили у командних змаганнях та спілкується з розумними чотирилапими, ОДА вже планує наступне дитяче свято.

Тринадцятирічна Влада Гурова вже втретє приїхала оздоровитися до санаторію. Та в лазерні бої грає вперше. Від розваг – в захопленні.

«Такого свята в нашому санаторії я не пам’ятаю. Тут дуже весело та цікаво. Сподобалося грати в лазерні бої. Я зрозуміла, що головне – командна робота. Якщо цього немає, гра не виходить», - поділилася дівчинка.

Доки одні дітлахи тренують координацію та логічне мислення у лазерних боях, інші не відриваючи очей стежать за виступом кінологів з їх улюбленцями. Розумні собаки не лише вміють виконувати шоу-номери, а й знаються на психологічній реабілітації дітей. Чотирилапі проходили тренінг у канадських фахівців, а тепер допомагають відновитися після важких хвороб навіть найменшим. Така підтримка не завадить й мешканцям протитуберкульозного санаторію, поділилася головний лікар закладу Олена Ліснича.

«Тут діти продовжують оздоровлюватися після захворювань дихальних шляхів. Цей санаторій часто стає домом для малечі, позбавленої нормальних соціальних умов і материнської ласки. Сьогодні у нас велике свято, дітям дуже цікаво», - додала Олена Ліснича.

Після активних розваг на дітей очікував солодкий стіл та патріотичний одяг в подарунок. Таке свято від ОДА цього літа – не останнє, розповіла радник голови ОДА Ольга Горб.

«Ми отримали величезну кількість позитивних відгуків про патріотичний квест, який запропонували провести самі діти. Батьки просили ОДА й далі влаштувати цікаві свята для малечі. Сьогодні ми проводимо відкриття літнього сезону в дитячому санаторії, вітаємо хлопців та дівчат з канікулами. Такі сюрпризи для малечі будемо влаштовувати й надалі. Та поки що всіх секретів не розкриватиму», - посміхається Ольга Горб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті