Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція проверал операцію «МАК»

Поліція проверал операцію «МАК»

Працівниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності під час проведення оперативно-профілактичних заходів в рамках операції із виявлення нарковмісних рослин під назвою «МАК», було встановлено, що мешканець Васильківського району області незаконно вирощує значні посіви конопель, повідомив начальник підрозділу Сергій Дереза.

Наркоаграрій посадив на своїй присадибній ділянці більше тисячі трьохсот кущів каннабісу. Збіжжя мав намір висушити та продати.

Крім того, вдома у нього знайдено півтора кілограми подрібненої і готової до вживання марихуани, а також більше десятка набоїв до автоматичної зброї, калібру 5,45 мм.

Сума вилученої готової «травички» на чорному ринку може сягати близько тридцяти тисяч гривень.

Наразі усе вилучене направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 263 та 309 Кримінального кодексу України, наркофермеру може загрожувати позбавлення волі на термін до п’яти років, додав Сергій Дереза.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (08.06.16 12:07): Да может он выращивал коноплю для откорма конореек. А чем теперь будем выкармливать кеноров и попугаев после деяний полицаев? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті