Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомий у Кам'янському історик, автор книги «Війна очима дітей війни» удостоєна почесної нагороди

Відомий у Кам'янському історик, автор книги «Війна очима дітей війни» удостоєна почесної нагороди

Відомий у місті історик, керівник прес-центру Ради ветеранів війни Дніпродзержинська Ніна Циганок нагороджена дипломом обласної організації Національної спілки журналістів України.

Нагороду присуджено за цикл «Війна очима дітей війни», плідну журналістську роботу, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята.

«Війна очима дітей війни» – це історико-краєзнавча збірка, в якій переважна більшість – авторські спогади та історико-публіцистичні нариси Ніни Олександрівни, а також спогади інших «дітей війни», де вона є автором проекту та редактором. Збірка побудована таким чином, що в ній охоплені всі періоди минулої війни: життя в евакуації та в окупованому місті, визволення Дніпродзержинська та його відбудова. Основна мета книги – передати молодому поколінню, наскільки страшним лихом війна є для всіх, особливо для дітей.

На обласному конкурсі Ради ветеранів України книга була відзначена дипломом ІІ ступеня та премією.

На теперішній час у бібліотеках, школах, музеях міста проведено вже 25 презентацій книги «Війна очима дітей війни». Наступні презентації плануються у Криничанському районі та в бібліотеці кінотеатру «Мир».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті