Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міський пляж готовий до прийому відпочивальників

Міський пляж готовий до прийому відпочивальників

Правобережна зона відпочинку в районі вулиці Набережної повністю готова до роботи, головним санітарним лікарем області підписано її паспорт.

Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.

Територію зони відпочинку приведено в належний санітарний стан, відремонтовано та пофарбовано пляжне обладнання і громадські туалети.

Виконано обрізку дерев, вирубку порослі та кущів на території зони відпочинку, завезено та сплановано пісок, придбано буйки та обмежено ними місця купання. Пляж обладнано урнами та контейнерами для сміття, забезпечено функціонування питних фонтанчиків та ногомийок.

На території зони відпочинку відремонтовано лавки, встановлено банер і таблички з інформацією про безпечне поводження на воді. Проведено обстеження дна акваторій, санітарно-мікробіологічне дослідження річкової та питної води, піску.

Протягом літа буде організовано аварійно-рятувальне обслуговування території зони відпочинку, чергування медичних працівників, забезпечення правопорядку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті