Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
20:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

INTERPIPE Dnipro Half Marathon пройшов на європейському рівні, – Борис Філатов

INTERPIPE Dnipro Half Marathon пройшов на європейському рівні, – Борис Філатов

INTERPIPE Dnipro Half Marathon вдалося провести на європейському рівні.

Про це міський голова Борис Філатов повідомив 22 травня, під час брифінгу, присвяченому першому в історії міста напівмарафону.

Понад 1,3 тис учасників із 9 країн світу бігли різні дистанції від 100 метрів до 21 кілометра.

«Сподіваємося, що вже восени ми організуємо марафон. Буде набагато більше учасників. Це дуже важливо для міста. Це туристи. Це ім'я міста, – зазначив Борис Філатов. – Учора я мав робочу зустріч із першим заступником Міністра молоді та спорту України Ігорем Гоцулом. І коли він побачив рівень організації, сказав, що вони допомагатимуть, у тому числі і коштами з державного бюджету, з організацією змагань в місті».

Очільник Дніпра також подякував учасникам, спонсорам, за кошти яких відбулися змагання, поліції і комунальним службам міста за їхній внесок у проведення INTERPIPE Dnipro Half Marathon.

«Ми досягли мети. Це популяризація здорового способу життя. Дякую керівництву міста, яке пішло нам назустріч. У нас є хороша тенденція, і головне – продовжувати робити те, що ми робимо», – сказав генеральний директор компанії Run Ukraine, організатор напівмарафону Дмитро Черніцький.

Як повідомлялося, в програмі напівмарафону були чотири дорослих забіги. Найдовший – 21 км. Його маршрут – це два кола Набережною через Центральний міст.

Уздовж маршруту працювали пункти гідратації, харчування та масажні зони. Чергували також карети швидкої допомоги. Були й дистанції завдовжки 10, 5 і 2 км.

Маленькі дніпряни випробовували свої сили у забігах на 1000, 500 і 100 м. У рамках марафону провели також благодійний забіг на 2 км.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Элоиза  (24.05.16 13:09): к Элоизе (23.05.16 11:23): А Вы лично пробовали организовывать мероприятия подобного масштаба? Проколов нигде небыло? Так хорошо критиковать, постояв на мосту "болея" за своих... сразу видишь все недочеты... На всех столбах было написано - МОСТ БУДЕТ ЗАКРЫТ!
Уважаемый, 1 - не можете организовать - не беритесь! с участников деньги содрали, а ума хватило только на то, чтобы все перекрыть и сделать праздник двум трем тысячам горожан, а остальные десятки тысяч пусть дома сидят или как скот по солнцу через мост? А вы подумали, что если чел в воскресение ломится кудато-то, то значит нужно? У нас миллионник!!! И на час раньше выйти это когда? с 8ми все было заблокировано!
А вы организаторы хреновы не пробовали просто час потратить и попытаться разработать маршруты объезда общественного и частного транспорта? Например по комсомольсокой в одну сторону общественный и запретить парковки, по Шевенко в другую, и по Чкалова частный транспорт - было бы неудобно но возможно перемещаться.
Відповісти | З цитатою
аноним  (23.05.16 16:04): Париж, Лондон, Берлин, Нью-Йорк и огромное количество крупных городов принимают ежегодно МАРАФОНЫ, а тут перкрыли кусочек проспекта, набережной и 1-ин мост и паника. Организовано все было очень хорошо, сам бежал 21 км, очень понравилось, такие мероприятия полностью поддерживаю! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Надеюсь их еще погоняют...  (23.05.16 15:34): Боре побегать самому не помешало бы а то заплыл как Боров. Ну а то что этим Марафоном создали неудобство массе водителей и горожан так Быдлячество- это конек нынешней власти.Побыковать они любят...Могли бы где нибудь за городом провести никому не мешая и бегали бы до всрачки сколько влезет. Відповісти | З цитатою
А если  (23.05.16 13:26): А если нас с детства "учили" бухать и выть что "ВСЕ плохо", то как воспринять марафон? Відповісти | З цитатою
Бегун  (23.05.16 11:16): Для Водил маршруток, Зашморгов и пенсиков - не хотите участвовать в спортивной жизни города - СИДИТЕ ДОМА! Не..й шастать! Объездов - КУЧА! Кайдайкий мост, Южный мост, Старый мост! Мало ?

Организаторам - ОГРОМНОЕ СПАСИБО! Побольше бы таких мероприятий, что б народ расшевелить! Дистанцию 2 км одолели инвалиды на колясках! Молодцы просто! (при чем даже раньше некоторых молодых здоровых). Возможно диванных критиков о трудностях проезда (о которых писали за 2 недели все СМИ) станет меньше :)
Відповісти | З цитатою
Днепропетровск  (23.05.16 09:46): Большое и многозвучное "ФЕ!" к нашей власти у меня, относительно организации воскресенья/передвижения простым смертным жителям нашего города
Маршрутки не имели конечных остановок и маршрута объезда, этого не знали и водители. В интернете информация не соответствовала действительности - Новый мост не открыли в 12.45. Пешеходы не могли пройти по улице, их тормозили и возвращали в "дальний" обход.На Левый берег невозможно было уехать, на Островского пробка, столпотворение трамваев в центре и нет альтернатив передвижения. Это - "Мы классно провели мероприятие"?! Нелюди Вы Филатовы
Відповісти | З цитатою
Водила  (23.05.16 00:26): Даже те маршруты обьезда данного мероприятия и официальные изменения в маршрутах, которые были обьявлены - перекраивались полицией по ходу действия. Почему? Почему было так мало информации о возможности передвижения по городу нам, простым жителям? Это по европейски?? Відповісти | З цитатою
Зашморг  (22.05.16 22:02): А че так по центру города любите бегать? Хотите бегать, бегите от паруса до сухачевки! Відповісти | З цитатою
видео  (22.05.16 21:24): тут про полумарафон
часть 1 - https://www.youtube.com/watch?v=c2xQ1xV_sKU
часть 2 - https://www.youtube.com/watch?v=REY7xz6HJtc
Відповісти | З цитатою
Алина  (22.05.16 18:04): Спасибо большое за Марафон! Все было на высоком уровне и организация и проведение. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті