Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов взяв участь у благодійному аукціоні та розповів про Інститут третього віку

Борис Філатов взяв участь у благодійному аукціоні та розповів про Інститут третього віку
До благочинного марафону, який організував «Сніданок» на каналі 1+1, очільник міста на Дніпрі передав унікальний лот – м’яч з автографами усіх спортсменів баскетбольного клубу «Дніпро».

Тому, хто стане володарем ексклюзивного трофею, Борис Філатов радить пустити м’яч у гру, бо ж така річ просто не може лежати на полиці. Міський голова розповів також про особливі проекти для дніпропетровських пенсіонерів.

Дніпропетровськ ледь не єдине місто в Україні, де ті, кому за 60, можуть безкоштовно влаштувати собі цікавий та змістовний відпочинок. Лише два проекти, що організували у місті на Дніпрі минулоріч, змогли перевернути свідомість людей похилого віку.

«Ми організували Інститут третього віку, де дідусі і бабусі вивчали різні предмети – від кулінарії до володіння комп’ютером. Багато людей хочуть навчатися незалежно від віку. І ми надали їм таку можливість. Другий проект – оздоровчий табір, де наші люди похилого віку могли чудово провести час протягом п’яти днів», - сказав Борис Філатов.

Найголовніше у цих проектах – спілкування. Відпочивальники оздоровчого табору та студенти Університету кажуть – після таких занять навіть проблеми зі здоров’ям відходять на другий план.

Міський голова Борис Філатов переконаний, що обидві ініціативи мають пройти знову і цьогоріч. Для цього він пообіцяв зробити все можливе.

Нагадаємо, що у квітні близько 600 пенсіонерів стали випускниками Університету третього віку. А влітку милого року в таборі «Укропчику» безкоштовно відпочили близько 1,5 тис дідусів і бабусь.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (14.05.16 08:38): Как хорошо Бориска кушает. Все шире и шире. Неплохо ему живется, видимо Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Хотели - получите !  (13.05.16 23:31): Интересно, а вручение мяча - согласовано с Корбаном ???
И входит ли это в 15-и % центный ОТКАТ ОТ БЮДЖЕТНЫХ денег ???
Доклад замов Филатова, господину Корбану лично - это наш выбор Днепропетровцы ???
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ИКСперт  (13.05.16 17:17): В новостях только и слышно "вручил, наградил, принял участие" и фоточки с мероприятий всяких. О проблемах города, а тем более их решениях МОЛЧОК! 18.05 будут голосовать за увеличение ЩП меру и его заммам на 50% , с помощью тушек будет "34, решение принято"(с) Голодает боров! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті