Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
11:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Пам'ятаємо, перемагаємо!»

|«« «« »» »»|

Більше тисячі жителів Дніпропетровська та регіону прийшли до Монументу Слави, аби відзначити День пам`яті, Примирення та 71-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Квіти до Монументу Слави поклали заступник голови Дніпропетровської обласної ради Мгер Куюмчян, керівництво облдержадміністрації та міста, представники силових структур, духовенство, жителі Дніпропетровщини.

«Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою гіркою ціною завойовано нашу Перемогу, схиляємо голову перед священною пам’яттю загиблих. Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу у тилу і на передовій! Для нас ці дні — символ гордості за тих, хто відстояв нашу Батьківщину, її честь, свободу!», - зазначив Мгер Куюмчян.

Довідково:
зараз на території Дніпропетровської області проживають близько 80 тисяч учасників бойових дій у Другій світовій війні, діти війни, працівники тилу, з них майже 8 тис. – безпосередні учасники бойових дій, інваліди та ветерани.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті