Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
07:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сесія міськради розпочалася зі звернення мера і підписання меморандуму

Сесія міськради розпочалася зі звернення мера і підписання меморандуму
Шоста сесія міської ради розпочалася зі звернення Бориса Філатова до колег-депутатів.

Міський голова закликав народних обранців не соромити міську владу, уникати образливої риторики та постійних звинувачень на адресу один одного. Очільник міста обурений тим, що у робочому процесі колеги дискутують на теми життєдіяльності міста та ведуть конструктивні дискусії, а полишаючи наради, влаштовують безлад у публічній площині.

«Ви пишете образи один одному у соціальних мережах та критикуєте один одного. Та хочу зауважити – таким чином ви ганьбите не колег, а себе і всю міську владу. Всі ми знаємо, що у нас є штатні клоуни, але давайте остаточно не перетворювати міську раду у цирк. Ми не маємо йти шляхом ескалації, адже представляємо територіальну громаду незалежно від того, до якої фракції належимо і які маємо політичні вподобання», – сказав Борис Філатов.

Наступним постало питання про підписання меморандуму про об'єднання політичних сил міста. З такою ініціативою до депутатів міськради звернувся депутат БПП «Солідарність» Каміль Примаков. Аби всі депутати могли визначитися зі своєю позицією щодо підписання документу, в сесійній залі оголосили 15-хвилинну перерву.

Борис Філатов підписав меморандум першим.
«Це дуже важлива політична ініціатива. Я дуже вдячний колегам за їх рішення», – Борис Філатов.

Мета меморандуму — припинення чвар і популізму серед депутатів. За словами представника БПП «Солідарність» Каміля Примакова, меморандум передбачає також протидію корупції, підвищення якості медичної, житлово-комунальної та транспортної сфер у місті.

Каміль Примаков закликав усіх, хто поділяє демократичні цінності, поставити підписи у документі.

Нагадаємо, 13 квітня депутати зібралися на VI чергову сесію Дніпропетровської міської ради. У залі зареєструвалося 57 депутатів.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


не понравилось.  (13.04.16 14:36): Забавный персонаж этот ваш господин Филатов...Критиковать власть нельзя! Правду говорить -это цирк,штатные клоуны... Борис а вы -не Позорьтесь! Тогда и Опозорить вас нечем будет. Если Человек Порядочен,Честен и Чист -ему прятать ничего не надо Грязь к таким не прилипает.Вспомните ошибки ваших предшественников. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті