Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
20:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровськ готується приймати наймасштабніший в історії міста біговий напівмарафон – Dnipro Half Marathon

Дніпропетровськ готується приймати наймасштабніший в історії міста біговий напівмарафон – Dnipro Half Marathon
Захищати статус найспортивнішого міста будуть не тільки професійні спортсмени, а й прості дніпропетровці та гості міста.

Наймасштабніший біговий марафон Dnipro Half Marathon стартує 22 травня. У програмі – забіги на різні дистанції та вражаючий подарунковий фонд. Проведення бігового марафону стало можливим завдяки співпраці міської влади та компанії Run Ukraine. Це ще один крок у реалізації стратегії Бориса Філатова з розвитку спортивної галузі – «Дніпро – спортивна столиця України».Засновники спортивної події запевняють – це буде одна з візитівок Дніпропетровська.

Міський голова Борис Філатов упевнений – напівмарафон має проходити у місті щороку, адже це унікальна можливість підвищити інвестиційну привабливість міста.

«Крім популяризації здорового способу життя, такі заходи впливають, у першу чергу, на інвестиційну привабливість Дніпропетровська. Це приваблює тисячі людей. Нам, поки що, не зрівнятися з Паризьким або Берлінським марафонами. Та якщо нам вдасться заохотити 2,5 тис. спортсменів з усієї України і близько 80 тис. глядачів, то для міської інфраструктури – готелі, таксі, ресторани – це дуже значна підмога», - зазначив Борис Філатов.

Біговий марафон Dnipro Half Marathon відбудеться в два кола – по Набережній через Центральний міст. Це ідеально рівний рельєф маршруту, який підходить для встановлення особистих результатів.

«Я хочу подякувати місту за те, що відгукнулися на пропозицію і допомогли організувати цей захід. Це чудово, що у вас тут є своя стратегія розвитку спорту, і що в рамках «Дніпро – спортивна столиця України» є напрямок розвитку спорту «Місто спортивних подій», - зазначив генеральний директор компанії «Run Ukraine» Дмитро Черніцький. Він висловив упевненість, що все пройде на найвищому рівні і ця спортивна подія стане у Дніпропетровську традиційною.

Напівмарафон складатиметься з 4 дорослих забігів. Найдовший з них - понад 21 км. Решта дистанцій – 10, 5 и 2 км. Маленькі мешканці міста також зможуть проявити себе у забігах на 1000, 500 и 100 м.

Призовий фонд Dnipro Half Marathon сягає 23 тис. грн. Зокрема, переможці спортивної першості на 21 км серед чоловіків і жінок отримають по 5 тис .грн.

Також, крім трьох дитячих стартів на березі Дніпра, буде проведено благодійний забіг на 2 км. Зібрану суму переведуть на купівлю необхідного медичного обладнання для Дніпропетровського обласного центру матері та дитини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


простой днепропетровец  (22.05.16 13:11): Сегодня шел с работы - от танка пришлось спустить вниз до речпорта. Подошел к группе девочек-стюартов сидящих возле огромной кучи воды (возле ДИПРОМЕЗА), шутливо попросил у них воды, они меня послали, мол я не принимаю участие в забеге и мне и не положено. Я ответил, что инвалид, бегать не могу, они сказали чтобы я шел дальше и не портил им настроение. Вот такое отношение к обычным людям. Даже стакана воды жалко. Відповісти | З цитатою
Сергей  (22.05.16 10:19): Спасибо большое за развитие спорта,дело хорошее.Но перекрыть Новый мост и все пути отхода с центра было неразумно.Пришлось отмарафонить к дому после ночной смены. Відповісти | З цитатою
Спорт  (29.03.16 09:57): Боря объясни плиз Бене, что нужно оплатить долги ФК Днепр пред Рамосом - ведь это так не патриотично оставлять Днепропетровск без еврокубков. Для города и страны честь, когда на спортивной арене играет их команда, тем более в такое трудное время для страны. Відповісти | З цитатою
Варвар  (28.03.16 20:48): Стоит возродить пробег Новомосковск -Днепропетровск, всего 30 км, и постепенно выйти на марафон. Скучно бегать кругами. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (20)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Придніпровську з'явилися трамваї (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  У Дніпрі на Січеславській Набережній навпроти цирку BMW наїхав на мотоцикліста на Ducati: відео моменту ДТП (3)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті