Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській поліції триває місячник добровільної здачі зброї

У Дніпропетровській поліції триває місячник добровільної здачі зброї
Станом на 18.03.2016 населенням м. Дніпропетровська було здано 88 одиниць вогнепальної зброї та спецзасобів.

З них: вогнепальної мисливської нарізної, гладкоствольної та спортивної 56 - одиниць, газової зброї та пристроїв для відстрілу гумових куль - 32 одиниці. Зі зданої зброї - 7 одиниць зброї раніше не була зареєстрована в ОВС.

Нагадуємо, що «місячник» добровільної здачі зброї проводиться з метою протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів, спеціальних засобів, вибухових матеріалів та профілактики злочинів з їх використанням. Місячник триватиме по 31 березня 2016 року.

Громадяни, які добровільно здали в міліцію зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються у них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Також особи, які склали зброю (мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю) матимуть можливість зареєструвати його в особисту власність і вже володіти ним на законних підставах.

Для отримання детальних роз’яснень можна звернутися до працівника дозвільної системи у найближчому відділенні поліції м. Дніпропетровська.

Поставтеся сумлінно до даного заходу, адже незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які можуть трапитися із громадянами або їхніми неповнолітніми дітьми.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Непонимаю Логики.  (26.03.16 13:29): Нафига его ваще иметь что бы потом Добровольно сдавать? В чем прикол? Відповісти | З цитатою
Чорный Ворон  (25.03.16 06:21): Интересуюсь: Месячник добровольной здачи оружия распространяется только на мирных жителей Днепропетровщины, или распространяется на воров и бандитов тоже?
А после добровольной здачи оружия; - что делать дальше? Неужели придётся покупать новое, так-как власть не в состоянии защитить своих граждан. А где гарантии о 100% и своевременной защите граждан, ведь в статье об этом ничего не написано.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті