Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську викрили поліцейського, який вів розслідування маючи приватний інтерес

У Дніпропетровську викрили поліцейського, який вів розслідування маючи приватний інтерес
У Дніпропетровську співробітники УВБ викрили поліцейського, який взявся за розслідування протиправних дій близьких йому осіб.

Заступник начальника одного з територіальних органів ГУНП в Дніпропетровської області здійснював повноваження керівника органу досудового розслідування по кримінальному провадженню, у якому мав приватний інтерес, оскільки справа стосувалась розслідування протиправних дій близьких йому осіб.

Посадовець не повідомив у письмовій формі свого безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів під час виконання своїх службових обов’язків, тим самим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Неповідомлення особою безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів, згідно вимог КУпАП, тягне за собою накладення штрафу від 10 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

16 березня 2016 року прокуратурою Дніпропетровської області за матеріалами, зібраними співробітниками управління внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області ДВБ НП України, було складено адміністративний протокол щодо вчинення ним корупційного правопорушення.

Управління внутрішньої безпеки в Дніпропетровській області і надалі буде проводити відповідну роботу по очищенню системи Національної поліції України від працівників, які зрадили інтересам служби.

Gorod.dp.ua на Facebook.


жаль его  (17.03.16 18:06): Должны же быть какие-то бонусы от работы помимо запрлаты. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті