Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ОДА організувала курси англійської для журналістів

ОДА організувала курси англійської для журналістів
Можливість вивчати англійську журналістам надала Дніпропетровська облдержадміністрація. Того, хто покаже найкращий результат за підсумками навчання, чекає подарунок – 2 квитки до Лондона, для закріплення отриманих знань на практиці.

55 слухачів із дніпропетровських мас-медіа записалися на курси англійської мови, організовані Дніпропетровською ОДА. Такий проект – це спільне рішення журналістів та обласної влади.

На цьому тижні бажаючі проходять тестування, яке визначить їх рівень знань і допоможе розподілити по групах. Заняття почнуться за тиждень і проходитимуть у Центрі іноземних мов ДНУ, за сучасною програмою з застосуванням британських підручників, аудіо дисків та робочих зошитів.

«Англійська – це мова міжнародного спілкування, яка відкриє перед працівниками ЗМІ нові кар’єрні перспективи. Курси для журналістів стали третім мовним проектом Дніпропетровської ОДА. В університетському Центрі іноземних мов вже вивчають англійську переселенці та демобілізовані. Британські фахівці провели тренінги для вчителів англійської», - зазначив радник очільника регіону Юрій Голик.

Тестування пройшли вже 15 бажаючих.

Навчатимуться журналісти в 5 групах. Кожна відповідатиме рівню їх підготовки. Заняття проходитимуть за спеціальною британською програмою протягом 3 місяців.

Серед 55 медійників, що записалися на навчання, – люди різного віку та з різних ЗМІ. Причини вивчати англійську в них також різні: хтось бажає освіжити та покращити знання мови, отримані в школі та інституті, хтось має конкретні перспективи співробітництва з закордонними колегами, або просто хоче бути в тренді. Деякі зізналися, що їх зацікавив саме приз – вони достатньо впевнені у своїх силах і розраховують на перемогу і поїздку до Лондона.

Gorod.dp.ua на Facebook.


4124  (17.03.16 13:37): А что есть ещё тупые журналисты которые не знают английского? Відповісти | З цитатою
Насколько я знаю  (17.03.16 13:32): Насколько я знаю, на факультете журналистики английский - обязательный предмет. Кроме него еще 1-2 иностранных языка. Во всяком случае моя племянница именно так училась в ДГУ. А это что за журналисты такие, которые английского не знают? Відповісти | З цитатою
Я  (17.03.16 11:43): Куда писакам английский, местные писаки по-русски то с ошибками пишут. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті