Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
04:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

День поваги до велосипедистів

11 липня 2004 року в м. Дніпропетровськ спортивно-туристський клуб “Авангард” спільно з велосипедними клубами Дніпропетровської області влаштовує масову акцію під назвою “День поваги до велосипедистів”. Ця акція буде являти собою велопробіг вулицями міста з найбільш напруженим рухом та супроводжуватиметься розповсюдженням листівок та іншими формами агітації.

В такий спосіб учасники акції мають намір привернути увагу суспільства та міської влади до велосипеда як альтернативного виду транспорту в великих містах України, показати важливість дотримання правил дорожнього руху усіма його учасниками.

Зі слів організаторів акції, її проведення викликано масовими порушеннями ПДР водіями автомобілів, а також повна відсутність велосипедної інфраструктури в Дніпропетровську та інших містах України.

Серед вимог, які демонстранти мають намір вручити представникам міськвиконкому – проведення велосипедних доріжок на найбільш аварійно небезпечних ділянках доріг, закриття відкритих колодязів підземних комунікацій, продовження роботи світлофорів до 23 години та інші заходи, спрямовані на підвищення безпеки велосипедистів на вулицях міста.

Всі бажаючі можуть приєднатися до акції. Збір учасників призначений на 11 липня о 10 годині ранку на площі ім. Леніна.

Примітки:

1. Координати організаторів:
8-066-70-78-339 Олена
8-067-56-35-292 Роман
8-067-662-98-49 Дмитро
www.avan.dp.ua
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте