Це дозволяє насичувати власний ринок продукцією і постачати її до інших регіонів, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ОДА.
Цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого виготовили на 18% більше круп. Майже на 13% зросло виробництво ковбас, на 10,5% – макаронних виробів та мінеральної води, на 8% - хлібобулочних виробів. Крохмалю виготовили на 6% більше, м’яса – на 5%, молочних продуктів – на більш ніж 2%.
«Якість та доступна ціна – незмінні характеристики продукції, яку виробляють на Дніпропетровщині. Попит на неї високий. Відтак підприємства постійно збільшують своє виробництво. Це дозволяє забезпечувати власний ринок основними продуктами харчування та поставляти їх до інших регіонів країни», - зазначив начальник управління агропромислового розвитку Вадим Удовицький.
Сьогодні в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |
Только из твердых сортов. Это было норма. Но то было давно , тогда плохо было.
А сейчас хорошо, макароны есть нельзя...фу А с высшего сорта стоят под 40грн за кг. Відповісти | З цитатою