Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нам вдалося налагодити взаємодію між підрядниками та комунальними підприємствами, - Борис Філатов

Нам вдалося налагодити взаємодію між підрядниками та комунальними підприємствами, - Борис Філатов
Очільник Дніпропетровська розповів про те, як місто протистояло цьогорічним снігопадам. Мер підкреслив, що головним досягненням у боротьбі з негодою стали сухі дороги і відсутність транспортного колапсу.

Про перемоги і недоліки роботи своєї команди Борис Філатов розповів у студії програми «Василівський острів» на 11 телеканалі.

«Є об'єктивні речі. Я не прихильник того, щоб привласнювати собі неіснуючі здобутки. Але судячи з реакції не лише соцмереж, але людей на вулиці – пішоходів, водіїв –все говорить про те, що вперше за 10 років сніг таки прибрали. Ми показали хороший приклад на відміну від інших мегаполісів», - повідомив Борис Філатов.

Міський голова підкреслив, що не залежно від волі стихії –під час найрясніших снігопадів дороги в місті були чистими. Разом з тим, він визнав існуючі проблеми. Йдеться про розчищення тротуарів і дворів. Це питання в мерії також обіцяють вирішити.

«Результатам роботи я щиро радий. У тому числі це стосується і звичайних водіїв-бульдозеристів, які до цілої доби могли не спати. Людям треба сказати спасибі. Важливо також, що нам вдалося налагодити взаємодію та координацію між усіма подрядниками та комунальним підприємством УРЕА», - сказав Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


36,9  (03.02.16 10:21): впервые за 10 лет у нас теплая зима ,поэтому и снег растаял ,а не убрали Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
вася  (02.02.16 17:22): Снег растаял сам. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (02.02.16 17:11): Мегаполис.. мультипаспорт.. и драный аэровокзал.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті