Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

32 одиниці комунальної техніки отримали міста і райони Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

Ще чотири райони Дніпропетровської області отримали нову комунальну техніку. У Царичанський, Софіївський, Новомосковський та Васильківський райони вирушили сучасні асенізаторні машини. Всього в цьому році придбали 32 спецмашини.

Про це повідомив голова ОДА Валентин Резніченко.

«Деякі міста і райони Дніпропетровської області десятиліттями не отримували нову комунальну техніку. Обходилися застарілими машинами, які часто ламалися. У таких умовах наводити порядок на вулицях непросто. Ми запитали місцевих керівників, яке обладнання потрібно комунальним підприємствам і купили саме те, що просили. За обласні кошти придбали ескалатори, навантажувачі, прибиральні машини - загалом 32 одиниці техніки», - зазначив Валентин Резніченко.

Сьогодні асенізатори отримали Царичанський, Софіївський, Васильківський райони та місто Перещепине Новомосковського району. Це сучасні машини вітчизняного виробника КРАЗ.

«Раніше ми обходилися машиною, яка залишилася ще з радянських часів. Нова техніка набагато продуктивніша і економічніша. Там, де старій машині потрібно було виїхати 5 разів, цій достатньо одного, - розповів голова Царичанської РДА Сергій Турський. - 20 років для району не купували комунальну техніку. А цьогоріч окрім асенізаторної машини ми отримали ще й грейдер».

Голова Софіївської РДА Алла Кисіль впевнена, що отриманий асенізатор повністю задовольнить потребу району.

«Ми просили саме цю машину. У нас сільськогосподарський район з великим приватним сектором. Централізованого каналізаційного господарства немає. Користувалися старою технікою, яку доводилося постійно ремонтувати. Новий асенізатор обслуговуватиме не тільки приватні господарства, а й лікарні, дитячі садки, школи», - сказала вона.

Gorod.dp.ua на Facebook.


люстратор 7.62  (27.12.15 10:01): Скажите стоимость одной такой машины, ведь купить не сложно, а важно за сколько. Відповісти | З цитатою
Зиновий  (25.12.15 19:09): Чё это за кабины стали ставить на КрАЗе, небось от древнего МАНа какого-нибудь? Відповісти | З цитатою
1  (25.12.15 18:54): Еще 32? Теперь на каждую улицу по 1 машине. Заживем богато. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті