Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники ДАІ оперативно затримали водія, який смертельно травмував пішохода та зник з місця ДТП

Працівники ДАІ оперативно затримали водія, який смертельно травмував пішохода та зник з місця ДТП
Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася у четвер, 24 вересня в Тернівському районі м. Кривого Рогу. О восьмій годині вечора по вулиці 23-Лютого, з боку вулиці Конституційна у напрямку вулиці Косигіна, рухався невстановлений автомобіль під керуванням невстановленого водія, який навпроти будинку культури «ім. Ілліча» скоїв наїзд на 38 – річного мешканця Кривого рогу, що перетинав проїзну частину у невставленому місці для переходу.

Від наїзду автівки, пішохода відкинуло на смугу зустрічного руху, після чого на чоловіка було здійснено наїзд автомобілем марки «CHERY EASTAR», під керуванням 18 – ти річного водія, який рухався у зустрічному напрямку.


Внаслідок пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. Водій з місця пригоди зник. На Дніпропетровщині працівники ДАІ оперативно затримали водія, який смертельно травмував пішохода та зник з місця ДТП.

Особовий склад Державтоінспекції відразу було орієнтовано на пошук водія-втікача. Прийнятими заходами розшуку, на відстані близько 3000 метрів від місця ДТП, у лісосмузі, в районі вулиці Обсерваторна м. Кривого Рогу, було знайдено автомобіль марки «М2140», білого кольору.


За декілька годин вартовими доріг був встановлений та затриманий і сам водій автівки, ним виявився 39 – ти річний місцевий мешканець.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення Правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серый  (25.09.15 22:54): ""Пересекал дорогу в НЕВСТАВЛЕННОМ месте...""" - вот ему и вставили...( пардон за цинизм , человека все-же жаль. Критика в адрес редактора.) Відповісти | З цитатою
горняк  (25.09.15 17:25): нифига не выйдет. Пешеход переходил в Неустановленном месте. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті