Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міській раді відкрилась фотовиставка фотохудожника Василя Куліченка «Моя земля»

У міській раді відкрилась фотовиставка фотохудожника Василя Куліченка «Моя земля»
Сьогодні у Дніпропетровській міській раді відкрилась фотовиставка фотохудожника Василя Куліченка «Моя земля».

«Вже склалась гарна традиція напередодні Дня міста відкривати фотовиставку у міській раді, присвячену Дніпропетровську. У цьогорічній виставці фотограф зобразив у своїх роботах пейзажі, зробив знімки старих будинків, мостів, набережної, представлена і серія чорно-білих фотографій», - сказала заступник міського голови Ірина Зайцева.

«В експозиції представлено близько 40 робіт, які знімав протягом п'яти років. На фотографіях зображені пейзажі та панорами міста, зокрема, сучасні новобудови центральної частини Дніпропетровська – це торгівельно-ділові центри «Мост-Сіті», «Босфор», «Каскад-Плаза» та нові житлові масиви, є і зображення будівель, яких вже немає»,- сказав автор виставки Василь Куліченко.

Василь Куліченко є головою обласного відділення Національної Спілки фотохудожників України. Основна концепція фотовиставки полягає в тому, що фотохудожник намагається показати нові будинки сучасних архітектурних стилів, які стали прикрасою нашого міста, донести до мешканців Дніпропетровська красу рідного краю в незабутніх куточках природи, яка нас оточує навколо.

Роботи фотографа прикрашатимуть хол міської ради протягом року. Напередодні наступного Дня міста там виставлять роботи іншого фотохудожника.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті