Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У тендерний комітет з закупки препаратів для хворих на гемофілію включили пацієнтів

У тендерний комітет з закупки препаратів для хворих на гемофілію включили пацієнтів
Протягом червня-липня 2015 року департамент охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації проводитиме тендер на закупку препаратів для хворих на гемофілію. Для того, щоб ця процедура була максимально прозорою, а також були враховані всі побажання пацієнтів, до неї долучили громадськість. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Пацієнти, хворі на гемофілію, були стурбовані, що перемогу в тендері на закупку ліків для них може отримати вітчизняний препарат «Біоклон». За їх словами, він неякісний та викликає числені ускладнення. З цим питанням пацієнти звернулися до керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Ніякого лобі українського або іноземного препарату на Дніпропетровщині не буде. Будемо думати, як прописати умови, щоб у тендерних процедурах брали участь й вітчизняні, й іноземні компанії. Ми залучаємо до проведення тендерних процедур громадську організацію, яка буде це все контролювати - від підготовки тендерної документації до розкриття конверта з організаціями, які братимуть участь у тендерних процедурах. Тендер буде прозорий і контрольований», - зазначив Олег Кужман.

Він додав, що в області вже виділено 1 млн 600 тис грн на закупівлю препаратів для хворих на гемофілію.

«На сьогодні імпортні препарати є на 2 місяці. За цей час пройдуть тендерні процедури», - повідомила в. о. директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Олена Лугова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті