Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У травні на Дніпропетровщині нові родини знайшли 19 дітей

У травні на Дніпропетровщині нові родини знайшли 19 дітей
На Дніпропетровщині у травні створено 2 дитячі будинки сімейного типу та 4 прийомні родини. У цих нових родинах та вже існуючих в регіоні знайшли любов батьків 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомляє служба у справах дітей Дніпропетровської облдержадміністрації.

Ще 15 дітей, що залишилися без батьків, поставлені на облік з усиновлення та найближчим часом знайдуть нові родини.

«На Дніпропетровщині робота з потенціальними батьками-вихователями ведеться постійно. Кожна родина, яка вирішила взяти дитину, проходить навчання. Підбираємо сім'ю для кожної дитини індивідуально. Лише протягом минулого тижня ми надали консультації 3 кандидатам в усиновителі», - наголошує начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віктор Візир.

Загалом з початку року усиновлено 64 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, влаштовано під опіку та піклування 301 дитину. Протягом 5 місяців цього року створено 6 дитячих будинків сімейного типу, до яких улаштовано 50 дітей, і 18 прийомних сімей, до яких улаштовано 46 дітей.

Зменшується кількість дітей, які виховуються в державних закладах. З початку року з інтернатів до сімейних форм виховання влаштовано 52 дитини. Наразі в інтернатних закладах виховується лише 5% дітей (444 дитини). В основному це діти, які найближчим часом вийдуть в доросле життя.

Загалом, на Дніпропетровщині діє 150 дитячих будинків сімейного типу, у яких виховується 1040 дітей. Ще 708 дітей виховується в 384 прийомних сім'ях.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті