У порівнянні з періодом січень – березень минулого року в області на 53,4% зросло виробництво круп, на 16% - борошна, на 13,1% - хлібобулочних виробів, на 12% - макаронних виробів, на 9,3% - ковбасних виробів, на 7% - обробленого молока та на 3,2% - кисломолочних продуктів.
«Тенденція зростання попиту на продукцію підприємств Дніпропетровської області спостерігається і цього року. Це говорить про те, що навіть в умовах кризи вони змогли зберегти оптимальне співвідношення доступної ціни та високої якості своєї продукції, - зазначив директор департаменту агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища ОДА Вадим Удовицький. - Збільшуючи виробництво, Дніпропетровщина має можливість не лише забезпечувати основними продуктами харчування споживачів регіону, а й поставляти їх до інших областей».
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |
Реальная зарплата в Украине снизилась почти на 30% – Госстат Відповісти | З цитатою