Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ольгу Горб призначено радником голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка

Ольгу Горб призначено радником голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка
У Дніпропетровській ОДА посилюють напрямок боротьби з корупцією. Цим питанням, а також фінансовим моніторингом буде опікуватися Ольга Горб – досвідчений спеціаліст у сфері економіки та фінансів, а також волонтер. Розпорядженням від 21 травня 2015 року її призначено радником голови Дніпропетровської ОДА.

«Я вважаю свій напрямок роботи дуже важливим. Ми бачимо, які зміни вже відбулися в суспільстві. У складі команди голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка я хочу внести свій вклад в побудову європейського майбутнього нашої країни», - зазначила Ольга Горб.

Вона додала, що свою роботу на посаді радника голови ОДА розпочне з аналізу розподілення бюджетних коштів у 2015 році, зокрема, у сфері ЖКГ, а також аналізу проведених тендерів.

Довідка:

Ольга Валеріївна Горб прийшла з бізнесу. Має багаторічний досвід роботи у сфері фінансів. З 2003 року вона обіймала керівні посади в установах, де до її обов'язків входило складання бюджетів, контроль їх виконання, управління грошовими потоками тощо. З 201 2 року працювала на посаді першого заступника керівника бізнесу бюджетування промислових та комерційних підприємств ПриватБанку. Основними напрямками роботи були консультації з податкового планування, аналізу фінансової діяльності, оптимізації бізнес-процесів для майже 100 вітчизняних та закордонних компаній.

Практично з самого початку АТО активно займається волонтерською діяльністю. Зокрема, допомагає збирати кошти для лікування поранених, забезпечує бійців сучасними аптечками.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Владислав  (28.05.15 14:38): Что за желчь, неудачники с ВО? Відповісти | З цитатою
Днепр  (27.05.15 17:27): "С 2003 года она занимала руководящие должности в учреждениях..."

Читаем на Одноклассниках: "69 школа 1986—1997
УГХТУ, Украинский государственный химико-технологический университет (бывш. ДХТИ им. Ф.Э. Дзержинского) 2000—2006".

Каким образом специалист без ВО занимала руководящие места?
Відповісти | З цитатою
Вася  (27.05.15 09:11): Это не Горба ли старшого дочурка. Корбан когда твои дети подростут? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
как то не ясно  (27.05.15 08:33): опытный специалист? а сколько ж годочков дивчине? в чём опыт то? Відповісти | З цитатою
К...с  (26.05.15 17:33): Я так понял "губернатор и его молодая команда" ... Відповісти | З цитатою
zzz  (26.05.15 16:01): что-то все советники последнее время у губернатора из ПриватБанка. Так у нас сменился губернатор или нет? Відповісти | З цитатою
Прохожий  (26.05.15 15:46): Самое главное - это Приветбанк и волонтер. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті