Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині молоді розкажуть про репродуктивне здоров'я та планування сім'ї

На Дніпропетровщині молоді розкажуть про репродуктивне здоров'я та планування сім'ї
В рамках декадника планування сім'ї, який триватиме в регіоні до 21 травня, на Дніпропетровщині пройде низка тренінгів, круглих столів, інтерактивних занять у школах та вузах. Про це під час прес-конференції розповіли головний позаштатний акушер-гінеколог департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Катерина Каїра, завідуюча обласним центром планування сім'ї Світлана Бондаренко та позаштатний спеціаліст з планування сім'ї департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Юлія Дуб.

Під час занять у школах та вузах області молоді розповідатимуть не лише про репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, а й пропагуватимуть національну культуру та духовну спадщину. Лекції будуть інтерактивними та включатимуть перегляд інформативних фільмів.

Також в рамках декадника для сімейних лікарів області будуть проводитися переривчасті курси щодо збереження репродуктивного здоров'я та питань планування сім'ї в практиці саме цих спеціалістів. Плануються і круглі столи на теми: «Благополуччя сім'ї - міцна держава», «Безпечне материнство», «Відповідальне батьківство» тощо.

«Завдяки тому, що в області відбувся процес реформування, на первинному рівні активну участь в питаннях репродуктивного здоров'я беруть сімейні лікарі. Вони найчастіше серед інших спеціалістів спілкуються як з дітьми, так і з їх батьками. Тому саме сімейним лікарям необхідно постійно вдосконалювати свої знання щодо основних аспектів планування сім'ї, а також того, як ці знання донести до своїх пацієнтів всіх вікових категорій», - зазначила Юлія Дуб.

Головний позаштатний акушер-гінеколог департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Катерина Каїра повідомила, що інформування населення щодо планування сім'ї та репродуктивного здоров'я – це безперервна робота, яка проводиться протягом всього року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрый совет  (15.05.15 18:14): Не планируйте семью на морозе.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті