Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Перинатальному центрі старшокласників навчають планувати сім'ю

У Перинатальному центрі старшокласників навчають планувати сім'ю
У Дніпропетровському обласному перинатальному центрі розпочалася серія семінарів для учнів 9-10 класів. Під час них досвідчені лікарі та психологи розказують школярам про збереження репродуктивного здоров'я, планування сім'ї, профілактику захворювань та ведення здорового способу життя.

Заняття для школярів проходять у невеликих група для того, щоб молоді люди почувалися якомога комфортніше. Вчора перший семінар відвідали дівчата, на наступні спеціалісти планують запрошувати і хлопців.

«Кожного року у своїй роботі ми зіткаємося з випадками, коли батьками стають діти. Така ситуація – наслідок недостатньої інформованості підлітків, адже часто вони соромляться поставити батькам «незручні» питання, а батьки, у свою чергу, недостатньо відверті з дітьми. Розповісти молодим людям про здоров'я та взаємовідносини, щоб у майбутньому вони могли спланувати власну сім'ю – головна задача наших спеціалістів під час семінарів», - зазначила головний лікар Дніпропетровського обласного перинатального центру Людмила Падалко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (06.05.15 19:54): Ждем-с отчета от побывавших на семинаре, чего нового вы рассказали тете доктору? Відповісти | З цитатою
ПоРоСВИНкул  (06.05.15 19:02): Рождённый ползать летать не сможет.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Детская неожиданность  (06.05.15 17:45): В планетарии веселее семью создавать.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті