Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
00:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2015 році департамент ЖКГ витратить на модернізацію та ремонт галузі 400 млн грн

У 2015 році департамент ЖКГ витратить на модернізацію та ремонт галузі 400 млн грн
Цього року головному розпоряднику коштів – департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА – з обласного бюджету на ремонт та модернізацію галузі виділено 400 млн грн.

Значну частину коштів, зокрема, буде витрачено на модернізацію котелень, зменшення енерговитрат на воду та каналізацію, ремонт та реконструкцію магістральних водоводів. Масштабні роботи по всіх напрямках ЖКГ в області планується розпочати в квітні.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Василь Разводов.

За його словами, цього року завдяки ініціативі керівництва облдержадміністрації сфера ЖКГ отримала набагато більший, ніж торік фінансовий ресурс. Ці кошти в першу чергу будуть направлені на ремонт та модернізацію котелень, зокрема, перехід з газу на альтернативні види опалення. Крім того, відбуватиметься заміна енергоємного обладнання (потужних електродвигунів, автоматики) на підприємствах водопостачання, каналізації та теплоенергетики. Це необхідно для того, щоб дати їм можливість менше витрачати коштів на поставку тепла і подачу води і, як наслідок, зменшити витрати бюджетної сфери та населення.

«Зараз ми збираємо інформацію з усіх міст і районів, які роботи вони планують виконати у себе за рахунок місцевих бюджетів. Ця інформація до 1 квітня буде у нас, ми її узагальнимо. І на початку квітня ми починаємо масштабні роботи за всіма напрямками», - розповів Василь Разводов.

Він додав, що цього року облдержадміністрація набагато жорсткіше буде вимагати від органів місцевого самоврядування уважно готувати житловий фонд до прийому тепла.

«Якщо розподілити теплоносії, то 85% тепла отримує житловий фонд. Мінімум 30% у житловому фонді тепла втрачається за рахунок того, що під'їзди не закриті, підвали не підготовлені, батареї забиті, шви продуваються. Потрібно підходити до питань енергоефективності комплексно», - наголосив заступник директора департаменту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Траты  (24.03.15 22:51): Каждый год дают на жкх и много - куда тратят, хрен знает... Відповісти | З цитатою
Николаевич  (23.03.15 15:56): Или господин Разводов не компетентен или изворотливый чиновник. Заявляя о потерях в жилищах не говорит о огромных потерях в многокилометровых теплотрассах. Мы все видим эти вечнозеленые незамерзающие километры теплотрасс. Понятно что систему не надо латать, а надо менять. Делать локальные котельные на дом или на небольшие группы домов.
Но как всегда хочется зарабатывать не вложив не копейки
Відповісти | З цитатою
Вера  (22.03.15 22:49): В міській раді підготовлений проект рішення щодо передачі на баланс та обслуговування житлових багатоквартирних будинків Жовтневого, Ленінського та Індустріального районів (КЖРЕПи цих районів знаходяться в стані санації) Жилсервісу 14.

Обслуговувати ці райони буде "Єнергія ТМ".

Фірмою з Дніпродзержинська, котра без проведення тендера обслуговує вже Бабушкінський район, буде обслуговуватися все місто.

Тобто, в місті за чиєюсь корупційною схемою вимальовується МОНОПОЛІСТ з дуже сумнівною репутацією.
Відповісти | З цитатою
Анархист  (22.03.15 08:19): Сейчас судят бывшего начальника ЖКХ Днепропетровской обл. Лысого. Он присвоил 80мил.гр. Посмотрите какой он построил дом какой басейн. Но в этом году ЖКХ получит еще больше финансовый ресурс. Кто-то построит еще больше дом басейн. Все справедливо. Відповісти | З цитатою
Виктор Перестукин  (22.03.15 00:33): Каждый олигарх - это феодал,хоть Коломойский,хоть Порошенко.
Мы куда-то в средневековье попали !
Да здравствует народовластие !
Відповісти | З цитатою
Элоиза  (20.03.15 23:08): Звиздатая у этого чинуша фамилия - разводов. Відповісти | З цитатою
житель  (20.03.15 22:15): А когда водоканалу вернут аульскую станцию и водовод? Ведь это же всё проектировалось и строилось как единый производственный комплекс. Відповісти | З цитатою
222  (20.03.15 13:51): прозрачность ремонт работ со сметами и фирмами и на карандаш в прокуратуру... и все будет по честному Відповісти | З цитатою
33333  (19.03.15 20:33): вообще 400 млн в этом году никто не даст, и 4 млн не дадут.
Планы можно строить хоть на миллиарды ( вспомним наше метро).
Денех нетуу!!! И не будет .
Відповісти | З цитатою
...  (19.03.15 17:02): Коммунальное предприятие «Городская коммунальная центральная аварийно-диспетчерская служба Днепропетровского городского совета» (МК ЦАДС) массово сокращает работников.

Подобная ситуация уже произошла с КП Жилсервис-1, ЖЭК 25 в Ленинском районе, КП Днепропетровские городские теплосети, о чем я писал ранее. На их место зашла частная «Энергия ТМ»

«Энергия ТМ» без конкурса, без тендера получила в аренду помещение коммунального предприятия «и, судя по ремонту на площадях ДГТС и сигналам об уничтожении ДГТС,будет перебирать на себя заказы, клиентов и деньги коммунальщиков».
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  У Дніпропетровській області в овочевому цеху сталося масове отруєння: одну з потерпілих доставили в лікарню (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті