Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Генеральна прокуратура України підготувала повідомлення про підозру двом суддям м. Дніпропетровська

Генеральна прокуратура України підготувала повідомлення про підозру двом суддям м. Дніпропетровська
Заступником Генерального прокуратура України складено повідомлення про підозру двом суддям Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська за ч. 3 ст. 371, ч. 2 ст. 375 КК України (завідомо незаконні затримання, привід, домашній арешт або тримання під вартою та постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови).

Встановлено, що в січні минулого року зазначені судді винесли низку неправосудних ухвал про обрання учасникам мирних акцій протесту, що відбувались біля будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації, найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою.

Такі дії суддів повинні були залякати інших учасників мирних акцій та спонукати їх відмовитись від участі у них. На даний час триває досудове розслідування.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Andrew3g  (05.03.15 14:36): Это так по-европейски! Відповісти | З цитатою
Кадровик  (05.03.15 13:38): Уверен, что єтим судьям в итоге ничего плохого не будет. Відповісти | З цитатою
Суворов  (05.03.15 13:28): Свадьба в Малиновке. Остальные поменяют шапки и приспособятся к новой власти. Відповісти | З цитатою
Georg Savin  (05.03.15 10:15): Удивляет не "медлительность" прокуратуры, а то что днепропетровские правоблюстители открыто КРЫШУЮТ судью-проходимца и предателя - Чернобука В.И., холуйско-изменческими услугами которого побрезговала Россия. Есть неопровержимые доказательства предательства и судебного произвола Чернобука, но почему-то прокуратура в упор этого не видит. Полагаю, что всё это из-за ПОКРОВИТЕЛЬСТВА Чернобуку ВАЖНЫХ ЛИЦ, с которыми его связывают общие рейдерские дела. Отсюда вопрос: чем правоохранители нынешней поры отличаются от домайданных?!

Дополнительно сообщаю, что на мои официальные обращения по этому поводу ответа ни от Федика, ни от нынешнего облпрокурора нет. Поэтому восторгаться успехами Майдана оснований не вижу. Да, сменились лица, но улучшения жизни не наблюдается. Даже наоборот. Увы!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
алек  (05.03.15 01:46): не трудно догадаться. Бибик и Решетник - туда им и дорога очередь за Левч и Чулининым Відповісти | З цитатою
1111  (04.03.15 23:58): охота на ведьм. власть поменялась а дурачки остались. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті