Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 1 вересня 2024
06:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 серпня 2024, 15:00

День Державного Прапора та 33-тя річниця Незалежності України

День Державного Прапора — не просто офіційне свято, а символ національної гідності та незалежності, що має глибоке значення для кожного українця. Синьо-жовтий прапор став символом боротьби за свободу і незалежність, особливо в сучасний період, коли Україна відстоює свою територіальну цілісність. Цей день нагадує нам про важливість національної єдності та про те, що кожен з нас є частиною великої та могутньої країни.
Вшанування прапора — це спосіб виразити нашу солідарність і повагу до всіх тих, хто боровся і продовжує боротися за мир і процвітання нашої держави. Отже, День державного прапора України — це не лише історична пам’ять, але й жива традиція, що надихає та об'єднує українців на шляху до світлого майбутнього.
День Незалежності України - щорічне свято в Україні, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Цей документ, ухвалений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголосив створення самостійної української держави.
Ми знаємо, що таке справжня єдність. Яка спочатку згуртувала нас, а тепер увесь світ — довкола нас. І сьогодні, попри повномасштабну війну, ми відзначаємо 33-ту річницю Незалежності з усвідомленням того, що за право жити у вільній країні ми боремося. І будемо боротись. Війна за Незалежність України триває. Агресор вторгся на нашу територію з наміром учинити те, що йому не вдалося за всі минулі роки і століття – підкорити Український народ.
Сьогодні ми не лише відстоюємо своє природне право мати власну державу, захищаємо свій цивілізаційний вибір від вторгнення ворога – московії, яка нині має назву російська федерація. Ми боремося за саме існування Українського народу, за можливість для кожного з нас просто жити та не бути рабом або манкуртом.
Зазіхаючи на державний суверенітет України, кремлівський режим спровокував хаос на європейському континенті, розбалансував чинну систему колективної безпеки та викликав несприятливі економічні, екологічні, політичні та інші наслідки у цілому світі. Тому зупинити агресора – завдання всіх цивілізованих націй.
Сильна незалежна Україна – це держава, у якій об’єктивно зацікавлений світ. Відстоюючи власну незалежність сьогодні, ми убезпечуємо народи Європи, всі цивілізовані народи світу від можливих посягань з боку російського агресора. Тому маємо повне право на максимальну підтримку всіх країн, які декларують себе як демократичні.
22.08.2024 року, Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, за участі військового капелана та керівника Громадської організації «Довіра Дніпро» Дмитра Потася, для клієнтів пробації було проведено захід присвячений Дню Державного прапора України та Дня Незалежності України.
Також підоблікові особи Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області відвідали комунальний заклад «Слобожанська селищна бібліотека» Слобожанської селищної ради, у якій проходила виставка присвячена Дню Державного прапора України та взяли активну участь у патріотичній вікторині.




Переглядів: 43
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті