Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 1 вересня 2024
04:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


8 серпня 2024, 15:59

ДЕНЬ ВІЙСЬК ЗВ’ЯЗКУ ЗСУ

8 серпня 2024 року Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області було проведено захід до Дня військ зв’язку Збройних Сил України для суб’єктів пробації, що перебувають на обліку. Під час заходу до суб’єктів пробації було доведено, що День військ зв'язку ЗСУ відзначається в Україні щорічно 8 серпня. Вперше день військ зв'язку України був відзначений в 2000 році. Відповідний указ про "День військ зв'язку" від 01.02.2000 № 154/2000 був підписаний тодішнім президентом України Леонідом Кучмою.
Історія військ зв'язку України бере свій початок в 1917 році, коли в Головному військовому штабі України було створено Управління зв'язку, яке очолив майбутній генерал-хорунжий, на той час полковник Олександр Козьма. За часів правління Павла Скоропадського в розпорядженні відділу зв'язку армійського корпусу і Генерального штабу були сотні спеціальних радіотелефонів. Такий же відділ був і в епоху директорії.
В умовах сучасної війни, коли оперативні умови можуть змінюватися дуже швидко, якісний і стабільний зв'язок між підрозділами є ключем до успішного виконання бойових завдань і перемоги.
Основним завданням зв'язківців є забезпечення бойової діяльності всієї української армії. Вони забезпечують постійний зв'язок між підрозділами, високу боєготовність, ефективність і надійність командування і управління.
За словами Президента України, в дуже складних умовах війни з російськими окупантами зв'язківці української армії героїчно виконують свої обов'язки, забезпечуючи безперебійний зв'язок з нашими адміністративними органами і військами, об'єднуючи всі компоненти української армії в єдину силу.




Переглядів: 43
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті