Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 15 серпня 2024
19:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


12 серпня 2024, 11:58

Орган пробації інформує про Міжнародний день молоді

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія інформує про наступне. Ідея Міжнародного дня молоді була запропонована в 1991 році молодими людьми, які зібралися у Відні, Австрія, на першу сесію Всесвітнього молодіжного форуму системи Організації Об'єднаних Націй. Форум рекомендував проголосити Міжнародний день молоді, особливо з метою збору коштів та промоції, для підтримки Молодіжного фонду Організації Об'єднаних Націй у партнерстві з молодіжними організаціями.

У 1998 році резолюція про проголошення 12 серпня Міжнародним днем молоді була прийнята на першій сесії Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, яку приймав уряд Португалії у співпраці з Організацією Об'єднаних Націй (Лісабон, 8-12 серпня 1998 року). Ця рекомендація була згодом схвалена п'ятдесят четвертою сесією Генеральної Асамблеї в її резолюції A/RES/54/120 під назвою "Політика і програми, що стосуються молоді" (17 грудня 1999 року).

Асамблея рекомендувала організовувати заходи з інформування громадськості на підтримку цього Дня з метою сприяння кращій обізнаності про Всесвітню програму дій, що стосується молоді, прийняту Генеральною Асамблеєю в 1996 році.

Резолюція Ради Безпеки 2250 (9 грудня 2015 року) "Молодь, мир і безпека" є безпрецедентним визнанням нагальної потреби залучення молодих миротворців до просування миру і протидії екстремізму, а також чітко позиціонує молодь як важливого партнера в глобальних зусиллях.

Міжнародний день молоді відзначається щороку 12 серпня, щоб підкреслити значний внесок молодих людей та виклики, з якими вони стикаються в усьому світі. Цей день був заснований Організацією Об'єднаних Націй у 1999 році з метою підвищення обізнаності про виклики та можливості, що стоять перед молодими людьми в усьому світі, а також просування їхньої ролі у формуванні кращого майбутнього.

Міжнародний день молоді присвячений вшануванню та розширенню прав і можливостей молодих людей як ключових рушіїв змін та інновацій. День має на меті показати, як молодь може використовувати цифрові інструменти для вирішення різноманітних проблем, сприяння економічному зростанню та створенню більш сталого майбутнього, - зазначив психолог.




Останній раз редагувалося: 12.08.2024 11:59
Переглядів: 36
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті