Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:31

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


6 травня 2022, 09:46

Ворог не пройде – сини України на варті Батьківщини!

Вже більше двох місяців наша Держава потерпає від загарбницької війни – російської агресії, це стало для України серйозним випробуванням. Було багато сліз, болю, страждань та невизначеності. Але, разом ми – сила! Непереборна та незламна нація! Ми вкотре голосно заявили на весь світ про себе, як мужній і героїчний народ!
В перші дні вторгнення тисячі українців вступили до лав Збройних сил України та Територіальної оборони, не залишився осторонь і син начальника Заводського районного відділу філії «Центру пробації» у Дніпропетровській області Руслан Лукашов.
Руслан народився та зростав до 2016 року в Луганській області, потім родина переїхала до м. Кам’янське Дніпропетровської області.
З самого малку батьки прививали сину такі якості, як дисципліна, старанність, порядність, ввічливість, урівноваженість, наполегливість, мати власну думку та досягнення мети.
Враховуючи, що дитина виховувалась в сім'ї правоохоронців, батько – поліцейський, мати – працівник пробації, а рідний дядько –прикордонник, тому син з малку ототожнював себе з військовими, приміряючи батькові кашкет та мундир. Любив перебувати на робочому місці батька, спостерігаючи за несенням служби, а при зустрічі з дядьком, віддавав честь.
Під час навчання в школі хлопець зацікавився кадетством, тому після 9-го класу без проблем склав вступні іспити та пройшов відбір до Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський Корпус», так як має відмінне здоров’я і добре фізично розвинений, бо з дитинства займався боротьбою – дзюдо.
Після завершення навчання Руслан став перед вибором: піти по шляхам батька – бути поліцейським або вибрати свій шлях та стати військовим юристом. В 2019 році хлопець чітко визначився зі своєю громадською позицією, цінностями, пріоритетами та став курсантом Військово-юридичного факультету Національної Юридичної Академії ім. Ярослава Мудрого і у вересні 2019 року склав Присягу на вірність українському народові.
На момент вторгнення російських військ до нашої Країни, Руслан навчався на 3 курсі академії і у свої 19 років хлопцю довелось разом з іншими курсантами взяти у руки зброю та дві доби брати участь в обороні міста Харків. Однак, керівництвом навчального закладу прийнято рішення, повернути учнів за місцем мешкання.
Повернувся додому хлопець у той тривожний час, коли вся родина з першого дня війни прикладала максимум зусиль для єдності, незалежності та територіальної цілісності України! Дядько безпосередньо боровся за кожен сантиметр Луганської області, батько на чолі Кам’янського районного управління поліції будував захисні споруди - готувався до оборони, мати вживала заходи щодо безкоштовного розміщення переселенців, які з перших днів війни вимушені покинути власне житло, тому Руслан не зміг бути байдужим до долі України, до її майбутнього, до свого майбутнього і маючи військові знання та уміння, 28.02.2022 вступив до лав Територіальної оборони міста Кам’янське на посаду кулеметника.
«З самого дитинства Ви виховували у мене любов до своєї Країни та веліли боронити свій дім. Саме тому, на початку війни я вирішив піти до Териториальної оборони України. Я вважаю, що кожному чоловіку повинно бути соромно сидіти без діла, коли в цей час хлопці гинуть на фронті», – сказав Руслан батькам, коли твердо вирішив стати на захист Батьківщини.
Батьки, як і завжди, прийняли з гордістю вибір сина та побажали йому скоріше повернутися додому з Перемогою.
Не зважаючи на дуже молодий вік хлопець користується заслуженим авторитетом серед товаришів та командирів, під час несення служби завжди заступає головним на блокпост або старшим групи, із непорушною позицією і впевненістю, що ворог не пройде!
Сьогодні кожен з нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником, і поки в нашій Країні є такі люди, такі сини – нас не перемогти!







Переглядів: 178
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті