Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
00:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


5 квітня 2022, 08:52

Волонтерська діяльність персоналу органів пробації Дніпропетровщини для приближення перемоги над ворогом

З перших днів війни українці віддають всі свої сили на допомогу збройним силам України та жителям областей, які першими постраждали від російської агресії.
Не залишилися осторонь і працівники уповноважених органів з питань пробації філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, які не тільки продовжують виконувати свою роботу, але і з самого початку війни долучаються до волонтерської діяльності.
З початку введення воєнного стану персонал Довгинцівського, Заводського, Новокодацього, Новомосковського, Південного районних відділів, Криворізького районного відділу № 2, Дніпровського районного відділу м. Кам’янське, Кам’янського районного сектору, Дніпровського районного сектору № 1, Криворізького районного сектору № 1, Криворізького районного сектору № 2 та сектору ювенальної пробації м. Кривий Ріг залучилися до збору продуктів харчування, засобів особистої гігієни, речей, медикаментів, спальних мішків та карематів, для допомоги військовослужбовцям та особам евакуйованим з місць проведення бойових дій.
Працівники Кам’янського районного сектору передали гуманітарну допомогу у виді весняного одягу та м’яких іграшок сім’ям з дітьми, які були змушені покинути свої домівки із міста Сєвєродонецьк.
Завдяки сприянню Заводського районного відділу надано допомогу в отриманні безкоштовного тимчасового проживання у лікувально-оздоровчому комплексі «Хімік» та АТ «Дніпро Азот» співробітникам органів пробації Луганської області, їх сім’ям, родичам та знайомим, які вимушені були залишити свої домівки в наслідок активних бойових дій у їх рідних містах. Також надається гуманітарна допомога бійцям Кам’янського районному відділу територіальної оборони, до лав якого вступив 19-річний син начальника цього ж відділу.
Співробітники Південного районного відділу свою бойову підтримку висловили тим, що долучились до волонтерського руху та взяли участь у ряді заходів, таких як: плетіння маскувальних сіток, розселення в гуртожитках навчальних закладів міста Кам’янске біженців з міста Харкова та надання їм допомоги у вигляді засобів особистої гігієни та дезінфекції. Крім того, під час перебування у відпустці, працівник зазначеного відділу у м. Мукачево надавав допомогу у реєстрації тимчасово переселених осіб на отримання безкоштовного харчування при волонтерському штабі «Венеція».
Персонал сектору ювенальної пробації м. Кривий Ріг разом зі своїми дітьми долучився до плетіння маскувальних сіток для прикриття військової техніки та інженерних споруд. У вихідні дні начальник цього сектору є волонтером Товариства Червоного Хреста м. Кривий Ріг та долучається до допомоги з розвантаження гуманітарної допомоги та доставки її адресатам.
Наразі нашій Батьківщині дуже потрібна допомога та підтримка і кожен з нас у цей непростий час робить внесок у одну спільну справу - приближення перемоги над російськими окупантами!

Філія Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області















Останній раз редагувалося: 05.04.2022 09:18
Переглядів: 339
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті