Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 28 березня 2024
15:30

GORODСКОЙ ДОЗОР

Презентація книги Юрія Шуліпи "Как Путин убивает за рубежом"

31.05.2021 13:42

Маємо честь запросити Вас на презентацію найбільшого у своєму роді монографічного дослідження професора, видатного правознавця, директора Міжнародної спілки «Інститут національної політики», Юрія Шуліпи «Как Путин убивает за рубежом».

Вбивства активістів, громадських діячів і політиків, замахи на Скрипалів і російського політика Олексія Навального з боку російських спецслужб, це найгучніші і серйозні злочини, що викликають заклопотаність всього міжнародного співтовариства.
Тільки Юрій Шуліпа максимально вичерпно розповість Вам про те як працює державна система вбивств людей за кордоном, яка створена Володимиром Путіним, і як Україна і світова спільнота повинні боротися з цим злом. Ви дізнаєтеся те, про що навіть ніколи не здогадувалися. Багато нової ексклюзивної інформації.
Презентація відбудеться 8 червня 2021 року о 17:00 в Центрi публічної комунікації та інформації, за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 51Б.
Після завершення презентації буде фуршет.
Запрошені посли країн ЄС і НАТО в Україні, директори фондів, науково-дослідних інститутів, академій, міжнародних організацій, депутати Верховної Ради, представники ЗМІ.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


У 2020 році на УЕБ реалізовано більше 2 млрд. куб. м. природного газу

02.12.2020 11:16

За 11 місяців 2020 року на Українській енергетичній біржі реалізовано 2,1 млрд. куб м. природного газу, що у 6 разів більше показника за результатами 11 місяців минулого року. Загалом у 2020 році було проведено 235 торгових сесій, на яких природний газ до продажу чи купівлі пропонували 75 компаній – ініціаторів торгів.
У зв’язку із безліччю сприятливих факторів у 2020 році зросла популярність торгівлі ресурсом ПСГ, так, за результатами 11 місяців обсяг продажів даного ресурсу склав 298 млн. куб. м. проти 33 млн. куб. м. у 2019 році. Зараз УЕБ тісно співпацює з Укртрансгазом в напрямку представлення нових продуктів для торгівлі газом в підземних сховищах.
На даний час за напрямком «Природний газ» на УЕБ представлено більше 350 компаній, серед яких видобувні компанії, трейдери, газопостачальні компанії, великі споживачі тощо. У 2020 році посилив та закріпив позиції на УЕБ Нафтогаз Трейдинг. Загалом серед загальних обсягів продажів на УЕБ частка продажів компанії склала 36%.
У 2020 році запущена та успішно працює торгова платформа добового балансування. Так, за даним напрямком уже акредитовано 33 компанії та укладено більше 70 угод.
«Результати діяльності біржі за 11 місяців показують зростання активності учасників, зокрема за напрямком «Природний газ», що є ознакою системного розвитку рику. Нещодавно для учасників стала доступна можливість здійснення післяоплати за придбаний у Нафтогаз Трейдинг ресурс шляхом надання банківської гарантії, дана опція швидко стала затребуваною ринком. Сьогодні УЕБ за підтримки європейських партнерів прямує до створення повноцінного газового хабу в Україні,» - прокоментував Генеральний директор О. Коваленко.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Недобросовісні постачальники товару : покарати чи пробачити?

11.11.2020 17:28

На кого розраховувати малому і середньому бізнесу в Україні, коли тебе «кидають на гроші» постачальники? Звідки чекати допомоги, коли правда на твоїй стороні? І ось незакінчена історія «невдалого партнерства»…
ТОВ Герса - невелика українська компанія, яка спеціалізується на виробництві сміттєвих баків, огорож, снігоприбиральної техніки та металевих виробів. ТОВ "ВКП ДНІПРОСТАЛЬ"(ЄДПРОУ 42817110) запропонувало ТОВ Герса повний перелік позицій, необхідних для виконання держзамовлення (в порівнянні з постійними постачальниками, які пропонували окремі позиції). Солідна назва компанії, юридична адреса в центрі Києва ( вул. Велика Васильківська 114), ввічливі менеджери – ніщо не визивало підозри! Погодились, оплатили рахунок….і дочекались, точніше не дочекались майже половини оплаченого товару. Тепер пройдемося по цифрах: сума рахунку була 62 460, 24 грн ( говоримо про малий бізнес!) , сума видаткової накладної при поставці товару 36 294, 36. Недопоставлено товару на суму 26 165, 88 грн.!
Постачальник СВІДОМО завантажив, привіз і вивантажив менше товару, ніж оплачено! Ситуація тягнеться з 28 вересня 2020року. Ситуація критична. Спроби розібратись, домовитись, провести внутрішні розслідування, роз’яснити причини непостачання товару чи повернути кошти з боку керівництва ТОВ "ВКП ДНІПРОСТАЛЬ" не проводяться! Крім того, компанія дозволила собі навіть не зареєструвати податкову накладну! Складається таке уявлення, що «це норма» для цієї компанії - невиконання зобов’язань перед замовниками та незаконне заволодіння чужими коштами, бо ж на час карантину перевірки заборонені, а вирішення таких проблем через суд затягується надовго.
Питання: як прискорити вирішення подібних ситуацій? Чи варто надавати розголосу в засобах масової інформації, щоб ошуканих клієнтів стало менше? І як наказати таких недобросовісних постачальників, щоб малий і середній бізнес «не буксували», а вчасно видавали держзамовлення і виробляли якісну продукція для індивідуальних споживачів?
Що має на сьогодні компанія Герса? Незадекларована податкова, недопоставлений товар, невиконане держзамовлення! Чи варто чекати від держави хоч якоїсь реакції і швидкого вирішення проблеми? Блокування рахунків «таких дєлков», штрафи, кримінальна відповідальність?
Реакція має бути! Швидкою і оперативною!

Коментарі: 1 | Залишити коментар


Усього 174. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 58 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті