Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 29 липня 2024
02:25

БЛОГИ

lorik1702


25 липня 2024, 09:24

За гіг-контрактом передачі обладнання гіг-спеціалісту таке обладнання використовується тільки для роботи...

За гіг-контрактом передачі обладнання гіг-спеціалісту таке обладнання використовується тільки для роботи та повертається резиденту після закінчення дії гіг-контракту: чи є податкові наслідки?

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що для резидента Дія Сіті, який обрав сплату податку на прибуток підприємств на особливих умовах, вартість обладнання, що передається гіг-спеціалісту в якості інструменту (засобу) виконання робіт (надання послуг) без переходу права власності на таке обладнання (передбачає його повернення), зокрема, у випадку, якщо така передача на користь гігспеціаліста відбувається за договором позички у строкове використання, а також вартість послуги з оренди обладнання без висування вимог щодо компенсації її вартості гігспеціалістом (на безоплатній основі) не включаються до бази оподаткування резидента Дія Сіті таким податком.
Більше розглянутих питань платників податків щодо звітності в режимі Дія Сіті – в Інформаційному листі ДПС України № 4/2024: 30+ питань платників податків щодо звітності в режимі Дія Сіті. Частина ІІ, який розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatki-ta-zbori/informatsiyni-listi/775845.html


Останній раз редагувалося: 25.07.2024 09:41


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті