Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 31 липня 2024
10:11

БЛОГИ

lorik1702


23 липня 2024, 08:50

У ДПС розʼяснили нюанси формування стандартного аудиторського файлу SAF-T UA

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/804977.htmlповідомила.
У рамках Меморандуму про участь в експерименті із запровадження процедури «е-аудит» та з метою обговорення проблемних питань щодо впровадження в діяльність стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA) представники ДПС провели онлайн-зустріч з представниками компанії-великого платника податків, яка здійснює, зокрема, торгівлю зерна.
Учасники обговорили питання опрацювання методів та способів формування, направлення, отримання та опрацювання електронних документів у вигляді стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA), які неоднозначно трактувались платником податків та потребували роз’яснення.
Крім того, сторони домовились на постійній основі проводити всебічні та повні консультації.
Звертаємо увагу, що ознайомитись з оновленнями Детального технічного опису елементів SAF-T UA та Додатку до Детального технічного опису елементів SAF-T UA, з можливістю їх вивантаження, можна на вебпорталі ДПС у рубриці «Електронна звітність» за посиланням: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/xsd-viznachennya-shemi-xml.


Останній раз редагувалося: 23.07.2024 08:50


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті