Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 1 серпня 2024
16:14

БЛОГИ

lorik1702


19 липня 2024, 09:36

Дніпропетровщина: на соціальні потреби платниками спрямовано понад 17,1 млрд грн єдиного внеску

Протягом першого півріччя 2024 року страхувальники Дніпропетровщини спрямували до державних цільових фондів понад 17,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (єдиний внесок). У порівнянні з січнем – червнем 2023 року надходження збільшились на понад 2,1 млрд грн, або на 14,5 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Керівниця податкової служби регіону подякувала сумлінним платникам за своєчасно виконані фінансові зобов’язання і нагадала, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.
«Для економічного і соціального захисту працівників в Україні діє система державного соціального страхування. Так, офіційно оформлений працівник отримує соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків, професійних захворювань, нарахування лікарняних, декретних, а також пенсійне забезпечення та інші виплати. Єдиний внесок – основне джерело надходжень до Пенсійного фонду України і його сплата забезпечує своєчасне фінансування всіх соціальних потреб, які виникають у процесі трудових відносин», – зазначила Наталя Федаш.


Останній раз редагувалося: 19.07.2024 09:36


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті