Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 квітня 2024
19:23

БЛОГИ

lorik1702


27 березня 2024, 09:01

За користування надрами до загального фонду держбюджету платники Дніпропетровщини спрямували майже 35 млн грн рентної плати

Протягом січня – лютого поточного року за користування надрами платники Дніпропетровщини поповнили загальний фонд державного бюджету майже на 35,0 млн грн, що порівняно з січнем – лютим 2023 року на понад 32,3 млн більше. Темп росту склав 1335 відсотків.
Звертаємо увагу, що базою оподаткування рентною платою за користування надрами для видобування корисних копалин є вартість обсягів видобутих у податковому (звітному) періоді корисних копалин (мінеральної сировини), яка окремо обчислюється для кожного виду корисної копалини (мінеральної сировини) для кожної ділянки надр на базових умовах поставки (склад готової продукції гірничого підприємства).


Останній раз редагувалося: 27.03.2024 09:01


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті