Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники навчали малечу жити безпечно

|«« «« »» »»|

26 травня у гості до рятувальників 26 державної пожежно-рятувальної частини міста Кривий Ріг завітали малюки та вихователі групи «Веселка» дитячого дошкільного закладу №203.

Пізнавальну та дуже змістовну екскурсію для маленьких гостей рятувальники проводили всім особовим складом підрозділу ДСНС. Під час заходу дітлахи дізналися про причини виникнення пожеж та небезпеку гри з вогнем. Рятувальники продемонстрували діткам аварійно-рятувальну техніку, яка є на озброєнні в пожежній частині та розповіли про її застосування на практиці під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

Не зважаючи на свій малий вік, діти з інтересом слухали вогнеборців та показували первинні знання з пожежної безпеки. Звичайно, що для малюків змістовна розповідь була корисною та пізнавальною, але найбільшу радість викликало запрошення перевірити свої знання у конкурсах. У цей момент дітей просто неможливо було втримати на місці. Малеча на швидкість одягала екіпіровку бійців пожежної справи, розмальовувала великі червоні машини, які виїжджають за сигналом «Тривога», показувала свою спритність та згуртованість під час проходження естафети. Всі без винятку учасники заходу були нагороджені заохочувальними призами та подарунками від вогнеборців.

Під час закінчення екскурсії, діти розповіли, що пожежний – це людина героїчна, яка рятує з вогню людей та встає на шляху руйнуванням. Тому повага до рятувальників та інтерес до служби порятунку може стати стимулом для розвитку серйозного ставлення дітей до власної поведінки, перешкодою для бездумних ігор з вогнем.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті