Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровські лікарні будуть працювати по суботам для обстежень воїнів-інтернаціоналістів

Дніпропетровські лікарні будуть працювати по суботам для обстежень воїнів-інтернаціоналістів
Дніпропетровські лікарні будуть спеціально працювати по суботам для того, щоб працюючі воїни-інтернаціоналісти могли присвятити вихідний день своєму здоров'ю.

Про це повідомила начальник управління департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олена Лугова під час прес-конференції.

15 лютого 2014 року відзначається 25-та річниця виводу радянських військ з Афганістану. У зв'язку з цим, 2014 рік проголошено роком учасників бойових дій на території інших держав. Г убернатором Дніпропетровщини Дмитром Колєсніковим прийнято розпорядження щодо проведення ряду заходів, приурочен их цій даті .

«3 лютого 2014 року в області розпочався місячник поглиблених профілактичних оглядів воїнів-інтернаціоналістів, а також сімей загиблих на території інших держав. Проводяться також медичні огляди воїнів-інвалідів, які не можуть самостійно навідуватись до лікарні через стан свого здоров'я», - сказала Олена Лугова.

Також вона зазначила, що 8 лютого 2014 року було проведено Дні відкритих дверей для воїнів-афганців на базі двох спеціалізованих лікувальних закладів - обласного центру кардіології та кардіохірургії та міської лікарні №8.

«Для зручності жителів нашого регіону Дні відкритих дверей будуть проводитися у лікарнях по суботам протягом всього року», - сказала Олена Лугова.

Також під час прес-конференції Олена Лугова нагадала, що 11 лютого відзначається Всесвітній день хворого. Цей день є свідченням підтримки суспільством всіх людей, здоров'я яких порушено через різні недуги.

Олена Лугова зазначила, що як хворі, так і здорові люди мають бути забезпечені доступною та якісною медичною допомогою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


проверьте этого  (12.02.14 12:33): У него наверное шизофрения-Олег Царев, народный депутат,
заместитель председателя фракции Партии регионов в Верховной Раде
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті