Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадян знайомили з правами та обов’язками прямо на вулицях

Громадян знайомили з правами та обов’язками прямо на вулицях
Одним з ознак цивілізованого суспільства є знання громадянами держави своїх прав та обов’язків. Права та обов’язки, як правило регламентуються законодавством, яке досконало в Україні знають хіба що фахівці.

В Міністерстві доходів і зборів України прийнято рішення про розповсюдження серед громадян знань про права та обов’язки, як платників податків, якими є всі працюючі громадяни України, так і контролюючих органів Міндоходів. Міністерством доходів і зборів України підготовлено невелику за обсягами брошуру, де в легкій формі надано основні поняття та вимоги податкового кодексу до платників податків та співробітників контролюючих органів Міндоходів, а також про права які мають згідно законодавства України громадяни.

В один день по всій Україні проведено акцію, під час якої безоплатно розповсюджено серед платників податків тисячі екземплярів брошури. В Дніпропетровській області співробітники органів Міндоходів розповсюдили брошури прямо на вулицях міста, біля торговельних центрів, ринків, митних постів та у Центрах обслуговування платників податків.

В більшості своїй, громадяни області з зацікавленістю відносилися до брошури, як правило законами починають цікавитися коли виникають проблеми і рідко у повсякденному житті. Тож, акція з розповсюдження брошури «Права та обов’язки платників податків та контролюючих органів» знайшла чимало своїх прихильників: деякі громадяни ознайомляться з інформацією про яку лише чув, хтось освіжить вже набуті знання, а для більшості вона дасть нові уявлення про адміністрування податків в Україні.

Звичайно, найбільший інтерес до брошури виник у підприємців області, адже крім загальної інформації вона надає конкретні данні: де можна отримати більш детальну інформацію щодо законодавства, реєстрації сертифікації електронних ключів, та можливостей використання сервісу Міністерства доходів і зборів України «Пульс».

>Прес-служба Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Ню  (12.11.13 08:28): государство, не выполняющее свои обязанности по отношению к гражданам, не заслуживает на налоги. И я делаю всё возможное, чтоб государство сейчас ни одного гроша от меня не увидело - будут ещё там всякие жадюги, ездящие на дорогих машинах за гос. счёт мне про мои обязанности рассказывать через брошурки разные, а пенсионеры тем временем на нищую пенсию выживают. Что я должна - я сама знаю, что не должна - в уголовном кодексе написано. Остальное - нах. Відповісти | З цитатою
Интересно  (11.11.13 19:11): Насколько больше прав, чем обязанностей? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті