Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

14-17 жовтня у Кривому Розі пройде перший етап Кубка України з фігурного катання

14-17 жовтня у Кривому Розі пройде перший етап Кубка України з фігурного катання
14-17 жовтня 2013 року на базі Льодової Арени міста Кривий Ріг пройде перший етап Кубка України з фігурного катання серед юнаків. Про це повідомили в департаменті фізичної культури і спорту, сімꞌї та молоді облдержадміністрації.

У цих змаганнях візьмуть участь понад 150 осіб з усіх регіонів України. Відкриття першого етапу Кубка відбудеться за участі президента Української федерації фігурного катання Євгена Ларіна. Завершить відкриття змагань виступ професійних фігуристів - членів Олімпійської збірної України з фігурного катання.

«Чим більше в області буде сучасних спортивних об’єктів, тим більше ми зможемо залучити до занять спортом наших дітей та молодь. Це позиція нашого губернатора Дмитра Колєснікова. Розбудова спортивної інфраструктури проходить в рамках програми Дмитра Колесникова «Міцне здоров'я - успішне життя». У її рамках на Дніпропетровщині проводиться модернізація спортивної інфраструктури – реконструюються тренувальні базі, спортивні школи, відкриваються спортивні майданчики для занять масовим спортом», - сказав директор департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

Він також додав, що змагання з фігурного катання Всеукраїнського рівня у Кривому Розі проводяться вперше: «Тому для міста – це одночасно і велика честь, і велика відповідальність»

Льодова арена у Кривому Розі розташована за адресою вул. Рязанова, 21-Б (парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького).

Ця Льодова арена була побудована у 2012 році за підтримки Президента України Віктора Януковича в рамках державної програми «Хокей України».

Цей комплекс відповідає сучасним стандартам.

Нова льодова арена стала потужною спортивною базою Кривого Рогу для проведення міських, обласних та Всеукраїнських змагань. Вона забезпечує умови для тренувань більше 1 тис вихованців спортивної школи і занять спортом всіх бажаючих жителів Кривого Рогу. Її площа складає 2800 м2 (70х40 м), розмір льодового поля – 60х30м. Глядацькі трибуни арени розраховані на 367 місць. У льодовій арені створено спортивний зал, 4 роздягальні з душовими кімнатами, приміщення для коментаторів, суддів та тренерів. Для безперешкодного доступу до глядацьких трибун мало-мобільних груп населення (людей з особливими потребами, літніх людей, вагітних та інших) встановлено спеціальний ліфт.

Для виховання підростаючого покоління у Кривому Розі працює відділення фігурного катання на ковзанах та відділення хокею з шайбою в дитячо-юнацькій спортивній школі №1. Навчально-тренувальні заняття для вихованців цих секцій проходять безкоштовно на льодовій арені.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Текут слюни  (10.10.13 08:46): Ооо!!! Познакомлюсь с фигуристой парой. Интим не предлагать - сам спрошу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті