Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Колектив КБ «Південне» святкує День працівників ракетно-космічної галузі

Колектив КБ «Південне» святкує День працівників ракетно-космічної галузі
З нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі України голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод відвідав Державне підприємство «Конструкторське бюро «Південне» ім. академіка Янгеля».

- Дніпропетровщина – регіон, який майже 70 років є ракетно-космічною столицею України. Фахівцями КБ «Південне» та Південного машинобудівного заводу створено чотири покоління бойових ракетних комплексів стратегічного призначення, зокрема, найдосконаліший у світі міжконтинентальний балістичний носій 15А18М, п'ять типів космічних носіїв, понад сімдесят типів космічних апаратів, - підкреслив Євген Удод. - Космічні носії «Зеніт-2», «Зеніт-3SL», «Циклон-2», «Циклон-3», «Дніпро» відомі у всьому світі. Забезпечення стабільної роботи підприємства, розширення його міжнародних зв'язків і укладення нових контрактів постійно знаходяться у фокусі уваги нашого Президента Віктора Януковича.

Сьогодні українськими ракетоносіями за участю російських провідних галузевих організацій запускаються космічні апарати багатьох країн світу. Численні новаторські ідеї та розробки КБ «Південне» незмінно затребувані на світових ринках. Запуски ракет в рамках міжнародних програм свідчать про надійність космічної техніки, розробленої і виготовленої на придніпровській землі фахівцями КБ «Південне».

- За роки існування КБ «Південне» на Дніпропетровщині зросла велика плеяда талановитих інженерів і конструкторів, керівників підприємств і організацій. З покоління в покоління робоча сила конструкторського бюро – це команда, здатна вирішувати найскладніші, а під час й неймовірні завдання, - підкреслив голова обласної ради. - Багато колишніх працівників КБ «Південне» ім. академіка Янгеля стали видатними вченими, державними діячами. Зберегти унікальний досвід високопрофесійних фахівців ракетно-космічної галузі, спрямувати його на подальший розвиток – таке завдання поставив Президент України Віктор Янукович під час відвідин КБ «Південне».

Євген Удод висловив переконання, що колектив підприємства підноситиме авторитет України як держави високих технологій і примножуватиме славу Дніпропетровщини.

Також голова обласної ради взяв участь в урочистому відкритті меморіальної дошки колишньому першому заступнику Генерального конструктора КБ «Південне» Юрію Олексійовичу Сметаніну.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


извиняюсь  (13.04.13 19:50): а светофор возле ЮМЗ напротив Метеора светит в другую сторону.
Так проще закрыть Метеор чем развернуть светофор.
Відповісти | З цитатою
синоптик  (13.04.13 19:45): Даже термометр на центральной проходной уже НЕ раьотает - позор Відповісти | З цитатою
Волошка  (13.04.13 10:52): Почему никогда не вспоминают работников ЮМЗ, которые на копеечную з/п и в тяжелых условиях всю эту гордость страны создают? Где совесть у "керивныкив". Почему не приехал президент или премьер? Стыдно! Відповісти | З цитатою
Вадим  (12.04.13 23:49): Господин Удод каким образом можно "... поднимать авторитет Украины как государства высоких технологий и будет приумножать славу Днепропетровщины" при зарплате у молодого специалиста в 1600 грн? В глазах образованных людей (ВСЕХ инженеров КБ Южное с праздником) Вы выглядите ИДИОТОМ!!! (цензурно), перепутали время. Відповісти | З цитатою
UMZ  (12.04.13 21:14): На фото наш ген.директор Щёголь В.А.Правда у завода совсем не праздничные дни.3-4дневка.зарплату дали сегодня 11% за апрель.С 29.04.-14.05.13 завод не работает.С 01.06.13 сокращение на заводе 15% итр 10% рабочих.Праздник весёлый!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Недоумение  (12.04.13 19:26): А что, ЮМЗ уже совсем не причем?!?!?! Відповісти | З цитатою
PRIDNEPROVSK  (12.04.13 19:15): С ПРАЗДНИКОМ КОСМИЧЕСКИЙ ДНЕПРОПЕТРОВСК! Відповісти | З цитатою
Tom  (12.04.13 18:05): 15А18Г это что такое? ахахахх Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті