Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обрали голову громадської ради при облдержадміністрації

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині відбулось перше засідання нового складу громадської ради при облдержадміністрації, під час якого було обрано її керівний склад.

Головою на наступні два роки став Олексій Лазько – активний громадський діяч, голова декількох громадських організацій. Заступниками голови громадської ради обрано директора Регіонального відділення офіцерів спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр» в Дніпропетровській області Юрія Прокофьєва та голову Всеукраїнської громадської організації «Асоціація споживчої безпеки України» Сергія Суханова. Обрання проводилось шляхом рейтингового голосування.

Олексій Лазько є головою Наглядової ради міжнародної громадської організації «Інститут Україніки» , головою експертно-консультаційної ради з національно-культурних питань у Дніпропетровську та координатором національно-культурного об'єднання «Єдність».

Обрання його головою стало одноголосним рішенням усіх членів громадської ради.

Новообраний голова подякував присутнім за довіру та зазначив, що діяльність громадської ради повинна бути спрямована на поглиблення взаємодії влади та громадськості .

Нагадаємо, 28 січня 2013 року за участі 113 уповноважених представників громадських організацій Дніпропетровської області відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Дніпропетровській облдержадміністрації. Обрання нового складу відбулося шляхом рейтингового голосування, за підсумками якого до нового складу увійшло 25 представників інститутів громадянського суспільства.

Довідка:

Громадська рада при Дніпропетровській облдержадміністрації – постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, створений у 2011 році з метою
налагодження ефективної роботи влади та громадськості.

Основними завданнями громадської ради є створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, здійснення контролю за діяльністю органів виконавчої влади, забезпечення відкритості та прозорості діяльності органів влади.

Gorod.dp.ua на Facebook.


)))  (18.02.13 19:54): Фу ты tirby кот а я прочитал Избили...вместо избрали... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті