Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Одне з найоригінальніших та найяскравіших різдвяних містечок Європи

Одне з найоригінальніших та найяскравіших різдвяних містечок Європи
Близько 3 мільйонів ліхтариків складають головне новорічне містечко Дніпропетровської області, що розташоване в сквері біля облдержадміністрації

Його перлиною є унікальна 14-метрова hi-tech ялинка, яку сьогодні вечері відкриє губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул. Красу і масштабність казкового містечка відзначили в Європі - Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст.

«Завдяки святковій яскравій атмосфері, яка створюється в цьому казковому містечку, і дорослі, і діти поринають у чарівний світ новорічних свят. Мільйони різнобарвних ліхтариків, чарівні персонажі з улюблених дитячих казок приваблюють як жителів, так і гостей міста. Красу казкового містечка відзначили і за кордоном. У цьому році Дніпропетровськ став членом Асоціації європейських новорічних міст, увійшовши до числа найоригінальніших та найяскравіших різдвяних містечок Європи», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

Неповторну новорічну атмосферу у Дніпропетровську вже традиційно створюють губернаторська ялинка та казкове містечко, що розташоване у сквері біля облдержадміністрації. Казкові герої містечка та близько трьох мільйонів ліхтариків зможуть перенести його відвідувачів у барвисту країну мрій, краси, свята і дитинства. Тут встановлені фігури лісових звірят і казкових героїв. Серед них – олені, пінгвіни, ведмеді, птахи та весела родина сніговиків, до яких цього року приєдналися дракони й матрьошки. Усі вони виготовлені з маленьких ліхтариків.

Дерева у сквері прикрашені новорічними гірляндами з мерехтливих вогників, які в ввечері та вночі створюють враження зорепаду.

Цьогоріч казкове містечко розширило свої кордони порівняно з минулим роком новорічною ілюмінацією додатково були прикрашені алея скверу, яка прилягає до проспекту Пушкіна та алея вздовж вулиці Комсомольської. Для розширення казкового містечка було додатково придбано нові гірлянди з мерехтливих вогників для оздоблення ними ще близько 100 дерев.

У центрі казкового містечка розташований єдиний в Україні новорічний світловий фонтан, який переливається сяйвом 40 тис світлодіодів і створює ефект водоспаду. Це досягнуто за рахунок того, що на кожному з 5 довгих і 10 коротких його променів-струменів фонтану встановлено спеціальне обладнання, яке дозволяє імітувати сяючі краплі води.

За кількістю ліхтариків та вогників новорічне казкове містечко на Дніпропетровщині є одними з найбільших в Європі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр.  (23.12.12 12:01): Впервые в Днепропетровске!!!
Четверг 27.12.12 начало в 20.00
FIRST NON-ALCOHOL PARTY IN LEXX!
Первая БЕЗалкогольная вечеринка в клубе LEXX (ул.Калиновая, 3)! WORKOUT SHOW, Go-Go поддержка от танцевального клуба "PALLADIUM", хорошая музыка и масса драйва!
В программе конкурсы, Brake Dance, Workout Battles и много-много сюрпризов!
Вход 25 грн. Приглашаем своих друзей!
У НАС НЕ ПЬЮТ И НЕ КУРЯТ!
НОВЫЕ ЗНАКОМСТВА И ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ ГАРАНТИРОВАНЫ!!!
ПРИХОДИТЕ, У НАС БУДЕТ ВЕСЕЛО!
Відповісти | З цитатою
Morskoy  (20.12.12 09:44): "Днепропетровск стал членом Ассоциации европейских новогодних городов"... и как теперь всем встать? В смысле, - мы гордиться должны, это как-то отразится на жизни населения города? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
2  (19.12.12 20:36): Пир во время чумы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті