Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оновлені кабінети, санвузли та палати. У Дніпрі в лікарні №4 завершився ремонт одного з відділень

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в міській лікарні №4 завершився ремонт інсультного відділення. Тут оновили маніпуляційний кабінет, процедурні кабінети, коридори, санвузли, душові та 22 палати.

Одна із пацієнток відділення пані Тетяна. Жінці 64 роки. Довгий час страждала від проблем зі спиною. Роками лікувалась самотужки, аж поки не відказали ноги. Вже другий тиждень лікується у стаціонарі.

«Мені тут дуже допомагають. Роблять уколи, крапельниці, масажі. Постійно йде якась робота зі мною. Лікарі дуже чуйні, турботливі. Відділення сучасне, відремонтоване. Гарні санвузли. Зручні ліжка. Словом, просто клас! 12 балів. Я дуже вдячна», - каже Тетяна.

«Ремонт було зроблено влітку 2023 року. Він був вкрай необхідний, адже до цього ремонт тут довгий час не проводився. Відділення стало значно світлішим, більш сучасним. Пацієнти і ми, лікарі, дуже задоволені», - розповіла Ірина, завідувачка інсультного відділення.

Зараз у лікарні триває поточний ремонт у травматологічному відділенні та відділенні ортопедії та травматології.

«Ремонт розпочався в березні, закінчиться приблизно через 2 місяці. Будуть оновлені коридори, палати та технічні приміщення. Впевнена, наші пацієнти будуть задоволені», - прокоментувала Ганна, заступниця генерального директора з технічних питань.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті