Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
12:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Кучер подав позов на Дніпро-1

Олександр Кучер подав позов на Дніпро-1

Олександр Кучер звернувся до Палати з вирішення спорів УАФ, щоб стягнути зі свого колишнього клубу Дніпро-1 борг за три місяці.

Про це повідомив сам тренер.

– Торік я подав позов щодо заборгованості Дніпра-1 переді мною – заробітної плати за три місяці та бонусів за друге місце у сезоні-2022/23, – уточнив тренер. – Однак у цьому питанні нічого ще не розглянуто. Як я розумію, поки Палата з вирішення спорів УАФ не працює. Тому чекаю, коли її працівники проведуть засідання, на якому щодо мене буде ухвалено рішення.

Цікаво, що Дніпро-1 визнає заборгованість:

– Я зустрівся з виконавчим директором Дніпра-1 Андрієм Русолом, після чого отримав документ, у якому підтверджено, що мені справді мають ці кошти. Протягом місяця після підписання з клубом угоди про врегулювання всіх фінансових питань Дніпро-1 був зобов'язаний виплатити мені всю суму боргу до 15 жовтня 2023 року, проте цього не сталося.

Спроби вирішити питання через керівництво клубу ні до чого, за словами Кучера, не спричинили:

– Після того, як було зроблено документи, я написав на адресу керівництва клубу листа. Однак жодної реакції з їхнього боку не було. Тож мені нічого іншого не залишалося, як подати позов до Палати щодо вирішення спорів УАФ. Зробив усе чітко за протоколом згідно з вимогами Регламенту. З того часу мій позов перебуває у стінах УАФ. Сподіваюся, чекати довго не доведеться і у справі заборгованості нарешті буде поставлено крапку.

Нагадаємо, з Дніпра-1 лише нещодавно зняли трансферний бан за заборгованість перед Ігорем Йовічевічем.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (24.03.24 23:05): Бабок нима... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті