Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині госпіталізували з травмами матір із 3 дітьми, побитими п'яним батьком сімейства

На Дніпропетровщині госпіталізували з травмами матір із 3 дітьми, побитими п'яним батьком сімейства

Бригади екстреної медичної допомоги, на жаль, нерідко виїжджають на виклики до потерпілих від домашнього насильства.

Так, 12 березня о 23:23 у швидку допомогу надійшов виклик до одного з сіл Губинінської ОТГ Новомосковського району з приводу побиття чоловіком дружини та власного 7-річного сина, які отримали травми та потребували допомоги. Про це повідомила медкиня швидкої допомоги Тетяна Єсич.

З'ясувалося, що в сім'ї з трьома неповнолітніми дітьми, батько не вперше дає волю кулакам, внаслідок чого страждають дружина та діти.

Цього разу вже знадобилася медична допомога, після надання якої 7-річний хлопчик із попереднім діагнозом "Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Закрита травма живота. Множинні забиття та гематоми голови, грудної клітки, кінцівок", 15-річна дівчинка з діагнозом "Гостра реакція на стрес", 3-річний малюк (на щастя, не постраждав фізично) у супроводі постраждалої матері (Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Закрита травма грудної клітки) були госпіталізовані медиками до Регіонального Медичного Центру Сімейного Здоров'я до Дніпра.

На момент прибуття медиків швидкої допомоги нелюда вже забрали працівники поліції. Фельдшер Вікторія не могла стримати сліз, коли згадувала цей виклик і побитого хлопчика.

Небайдужість до чужої біди спонукало тримати зв'язок із сім'єю. Відомо, що хлопчик обстежений, на щастя, у нього не виявлено загрозливого стану. А мати вирішила вивезти дітей подалі від нелюдя. Це принаймні врятує дітей від можливого каліцтва та психічних розладів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Хмырь  (22.03.24 09:15): 727-му: "Самоутверждается за счет слабых"... Я нередко вижу, в общ. местах, как матери орут и унижают своих детей, публично. В основном на мальчиков. Кто детей от такого(!) насилия защитит? Оно-то поопаснее будет. Відповісти | З цитатою
727  (17.03.24 09:18): Мда уж...одно, животное,
самоутверждается за счет слабых.
А вас ,больше интересуют бабосы.ну так вы, в принципе,практически ,в одной плоскости.и много вас таких.
Відповісти | З цитатою
Вася  (15.03.24 22:02): У мужика постоянный стресс, такую ораву прокормить, а баба пилит, что денег не хватает и детей настраивает против отца. И что было делать? Баба точно своё получила, ну а пацан под горячую руку попал. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті