Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині притягнули до кримінальної відповідальності ще одного домашнього тирана

На Дніпропетровщині притягнули до кримінальної відповідальності ще одного домашнього тирана

За вчинення домашнього насильства відносно цивільної дружини поліцейські м. Вільногірськ притягнули до кримінальної відповідальності 40-річного чоловіка.

На порушника неодноразово складали адміністративні протоколи за ст. 173-2 КУпАП та застосовували спеціальні заходи - винесення термінового заборонного припису, але це діяло не на довго.

Зрештою життя жінки стало нестерпним і після чергових знущань, вона звернулась із заявою до відділення поліції. За фактом домашнього насильства слідчі відкрили кримінальне провадження.

25 грудня чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські нагадують, що за вчинення домашнього насильства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Якщо ви страждаєте від домашнього насильства – не мовчіть, а своєчасно зверніться до поліції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті